ХОРОСКОП ЗА 8 НОЕМВРИ

ОВЕН

Изос­та­на­ли са все още ня­кои въп­ро­си, ко­и­то очак­ват сво­е­то раз­ре­ше­ние и ви пре­чат за пос­ти­же­ния в де­ла­та. Неделя съз­да­ва из­вес­т­ни въз­мож­нос­ти да раз­ре­ши­те ня­кои от тях, ве­ро­я­т­но то­ва ще ста­не с на­ме­са­та на же­на. Тряб­ва да вни­ма­ва­те с па­ри­те и да хар­чи­те по-ико­но­мич­но. На ра­бот­но­то си мяс­то мно­го от вас при­бър­з­ват в ра­бо­та­та си и до­пус­кат греш­ки.

ТЕЛЕЦ

За Тел­ци­те неделя е ус­пе­шен, но е не­о­б­хо­ди­мо да до­вър­ш­ва­те док­рай де­ла­та си. Днес то­ва ще бъ­де осо­бе­но неп­ри­я­т­но за за­дъл­же­нията в офиса. В лю­бов­но от­но­ше­ние мно­зи­на от вас са пред­раз­по­ло­же­ни към кон­ф­лик­ти, бъ­де­те вни­ма­тел­ни и в от­но­ше­ни­я­та си с биз­нес­пар­т­ньо­ри­те, кон­ф­лик­ти­те мо­же би ще пре­рас­нат в от­к­ри­та враж­да.

БЛИЗНАЦИ

За Близ­на­ци­те неделя е мно­го до­бър ден, но пъл­но­та­та му не е свър­за­на с де­ло­вия жи­вот, а с под­к­ре­па­та на при­я­те­ли и чес­т­но­то им от­но­ше­ние към вас в труд­ни мо­мен­ти. Днес ня­ма да ус­пе­е­те да раз­ре­ши­те наболелите си проб­ле­ми. Ня­кои от вас взе­мат при­бър­за­ни ре­ше­ния, за­ра­ди ко­е­то ще се ока­же, че мно­го не­ща са из­пус­на­ли.

РАК

Спо­рен ден е неделя за Ра­ци­те и ня­ма съм­не­ние, че пос­тиг­на­то­то ще ви за­рад­ва. Ус­пе­хи­те се от­на­сят към всич­ко, с ко­е­то ще бъ­де­те за­е­ти, но тряб­ва да бъ­де­те тър­пе­ли­ви и да не се гне­ви­те на оне­зи, с ко­и­то ра­бо­ти­те. Нер­в­ност­та ви за де­ня не прех­вър­ляй­те в до­ма си, то­ва мо­же да “взри­ви” об­с­та­нов­ка­та.

ЛЪВ

Лъ­во­ве­те днес ще ре­гис­т­ри­рат мно­го ус­пе­хи. Прес­лед­ва ви оба­че мал­шанс по от­но­ше­ние на кон­так­ти­те. Ста­ва въп­рос пре­ди всич­ко за дип­ло­ма­тич­на­та ви наг­ла­са. В да­ден мо­мент тя мо­же да ви из­не­ве­ри и да ста­не­те ос­т­ри и из­бух­ли­ви. В неделя не се ан­га­жи­рай­те с пре­го­во­ри или под­пис­ва­не на до­го­во­ри.

ДЕВА

Неделя но­си мно­го ус­пех за Де­ви­те при ус­ло­вие, че не се за­ни­ма­ват с фи­нан­со­ви де­ла. Ан­га­жи­мен­ти­те с па­ри мо­гат по та­къв на­чин да обър­нат не­ща­та, че да ви за­ше­ме­ти ня­как­ва съв­сем неп­ред­ви­де­на за­гу­ба. Де­нят е до­бър за кон­так­ти или раз­го­во­ри за съд­ру­жие. Тук се включ­ват и лю­бов­ни­те кон­так­ти.

ВЕЗНИ

Дос­та са­мот­ни се чув­с­т­ват Вез­ни­те, а ня­кои към то­ва при­ба­вят и огор­че­ние. Неп­ри­я­т­нос­ти­те, с ко­и­то ще се сблъс­ка­те, са пре­диз­ви­ка­ни от хора от вашия бранш. В до­ма ви об­с­та­нов­ка­та е прек­рас­на, тряб­ва да про­я­ви­те по­ве­че твър­дост и сто­и­ци­зъм, за да пре­въз­мог­не­те неп­ри­я­т­ни­те мо­мен­ти. В работата мно­зи­на ще бъ­дат за­рад­ва­ни от доб­ро съ­о­б­ще­ние.

СКОРПИОН

В неделя ця­ла­та дей­ност при Скор­пи­о­ни­те е за­ви­си­ма от здра­вос­лов­но­то им със­то­я­ние, към ко­е­то тряб­ва да се от­не­сат с го­ля­мо вни­ма­ние. Ус­пе­хи­те след­ват в кон­так­ти­те, про­фе­си­я­та и ко­ле­ги­а­л­ни­те от­но­ше­ния. Ще бъ­де­те за­рад­ва­ни от доб­ра но­ви­на, свър­за­на с про­фе­си­я­та, или ще по­лу­чи­те вес­ти от при­я­тел. Ня­кой се стре­ми да на­у­чи не­ща, с ко­и­то ще ви шан­та­жи­ра.

СТРЕЛЕЦ

Бъ­де­те пос­ле­до­ва­тел­ни, решителни и настойчиви  в дейс­т­ви­я­та си, за да пос­тиг­не­те ус­пе­хи днес. Но за съ­жа­ле­ние ня­кои от вас ще бъ­дат пре­ка­ле­но настроени борбено и ще стиг­нат до сва­ди, чрез ко­и­то ще си съз­да­дат неп­ри­я­т­нос­ти и ще пос­лед­ват за­гу­би. Ни­що не ви пре­чи да сте по-то­ле­ран­т­ни и гъв­ка­ви.

КОЗИРОГ

При Ко­зи­ро­зи­те денят пре­дос­та­вя доб­ри въз­мож­нос­ти, ко­и­то се от­на­сят към биз­не­са и по лич­ни въп­ро­си. На ра­бот­но­то си мяс­то тряб­ва да про­я­ви­те по­ве­че тър­пе­ние и раз­би­ра­не към окол­ни­те, ко­е­то е ва­лид­но и за до­ма ви. Из­бяг­вай­те де­ло­ви­те кон­так­ти днес, при тях лип­с­ват ус­ло­вия за ус­пех.

ВОДОЛЕЙ

Неп­рос­ти­мо е да изос­та­ви­те де­ла­та си в неделя и да обър­не­те пог­лед към ми­на­ло­то с цел из­с­лед­ва­не на ня­кои не­и­зяс­не­ни фак­ти. Прос­то се за­е­ме­те с де­ла­та си и не раз­пи­ля­вай­те енер­ги­я­та си с ма­ло­важ­ни въп­ро­си. Де­нят е лош за пъ­ту­ва­не и не би­ва да пред­п­ри­е­ма­те та­ко­ва. Ня­кои от вас си съз­да­ват труд­нос­ти в лю­бов­та.

РИБИ

Днес ще ви е мно­го труд­но да се спра­ви­те с де­ла­та си, ако не по­тър­си­те не­чия по­мощ. Не би­ва да се за­ни­ма­ва­те с па­рич­ни де­ла и не но­се­те със се­бе си го­ле­ми су­ми, за­що­то е въз­мож­но да за­гу­би­те па­ри по­ра­ди раз­се­я­ност.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене