Наджи Шенсой: Ще бъдем доволни и на точка в Разград

„Пирин“ Бл гостува на шампиона „Лудогорец“ в среща от поредния кръг на родната ни „А“ група. Орлетата обаче ще имат проблеми най-вече в защита за това гостуване. От групата за мача отпада централният бранител  Емил Виячки заради травма, с контузия е и капитанът Юлиан Попев, който пропусна последните две срещи на отбора си. Виячки игра много силно срещу „Литекс“ преди седмица, но получи и контузия в този мач и ще пропусне гостуването в Разград. Трайно контузен е и младежкият национал Тони Тасев,който няма да играе до края на годината.

За сметка на това изтекоха наказанията на халфовете Венцислав Бенгюзов и Тони Костадинов, а Димитър Благов се възстанови след контузия и ще бъде в групата за визитата в Разград.

Наставникът на благоевградчани Наджи Шенсой демонстрира оптимизъм на днешната пресконференция. „Предстои ни тежък мач срещу шампиона. Ние обаче няма какво да губим и може само да спечелим. Във всеки мач излизаме за победа, но ще бъдем доволни и на точка. Не очаквайте от мен да коментирам противника и състоянието му. Гледам си само моя отбор, за разлика от някои мои колеги“, коментира косоварят.

 

Футболистите на „Пирин“ тръгват в петък рано сутринта за Разград, където ще тренират и нощуват преди съботния мач.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене