Д-р Атанас Камбитов положи клетва като кмет на Благоевград

„Благоевград го очаква добро бъдеще, нека оправдаем доверието на съгражданите ни“, каза новият-стар кмет на общината

Д-р Атанас Камбитов преди минути положи клетва като кмет на община Благоевград в мандат 2015-2019. Това стана на тържествена церемония в зала „22 септември“ в областния център на Пиринско. Новият-стар градоначалник получи символичния ключ на града от вр. и. д. кмет на общината Зорница Кралева.кмбитов

„За мен е чест да положа за втори път клетва като кмет на Благоевград. Очаквам заедно с вас – общинските съветници, да завършим започнатото през последните четири години.

Изборът е оценка на свършеното от мен и екипа ми и е кредит на доверие да продължим започнатото. Благоевград ни се довери, очаква ни много работа и ние трябва да оправдаем доверието на нашите съграждани. Имаме ясни приоритети, визия и проекти, имаме всички предпоставки да работим успешно.atanas ka

Построихме православен кръст, през новия мандат ще построим и нов православен храм. Благоевград го очаква добро бъдеще, нека оправдаем доверието на съгражданите ни“, каза градоначалникът Камбитов.

 

В момента в зала „22 септември“ се открива тържествената първа сесия на новоизбраните общински съветници, на която те също ще положат клетва. Клетва също така ще положат и 15-те кметове на кметства в община Благоевград.

На церемонията, освен всички 41 местни парламентаристи присъстват и Неврокопския миторполит Серафим, областният управител Бисер Михайлов, както и председателят на ОИК Благоевград Елена Панчева, която в началото официално съобщи резултатите от местните избори за кмет и общински съветници.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене