Петричани, чуйте какво има да ви каже новият ви кмет Димитър Бръчков

Уважаеми жители на община Петрич, аз съм Димитър Бръчков, човекът в когото Вие повярвахте и избрахте да бъде кмет в следващия един мандат!

Искам да изразя огромната си благодарност затова, че направихте избор, който не беше обременен от дългогодишно статукво в нашата община. Не се подадохте на провокации, а вместо това приехте да бъде наша обща кауза бъдещето на Петрич и селата!

Взехте най-силното решение – да бъде поставено новото прозрачно, отговорно и отворено за проблемите на обикновения човек управление на общината!

Ярко остават в дневния ми ред споделените проблеми на срещите, които проведохме. Знам, че резултатите ще дойдат, защото всички искаме реални неща. Няма да затворя общинското управление в кръг на нечии интереси, основната насока на моята работа като кмет ще зададат десетките въпроси, които поставяте Вие, уважаеми жители на общината!

С вашия избор извоювахте правото си да бъдете равнопоставени с кмета и екипа му при взимането на решения, касаещи стратегически бъдещето на община Петрич!

Започваме смело и заедно да работим за един по-добре устроен и икономически стабилен град, за едни по-привлекателни и благоустроени села, за община със силно гражданско общество!

www.struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене