Без категория

Местния печат

печат

“Вяра”

Гьонсуратлък: Пред 1500 благоевградчани Муса Палев паркира мерцедеса си на тротоара под носа на Апостола на свободата

Пред 1500 благоевградчани областният управител на Пиринско Муса Палев показа какъв не трябва да бъде българският управник. Демонстрацията стана завчера на поклонението пред паметника на Васил Левски, където бе отбелязана 141-годишнината от неговото обесване.

Бащата на наркобос №1 на Дупница Коко Клисарски получи инфаркт

75-годишният Евлоги Клисарски – баща на добилия слава като наркопласьор №1 на Дупница Николай Клисарски, е получил инфаркт. Това е станало завчера часове преди синът му да бъде изправен отново на подсъдимата скамейка пред състав на Кюстендилския окръжен съд за разкрита нарколаборатория във вилата му край Самораново.

Ужас! Семейство няма пари да погребе възрастната си майка

Възрастна жена от квартал „Иван Пашов“ в Перник починала в сряда, а близките й нямат пари да я погребат.

Бобовдолецът Асен Илиев, пребил и изнасилил съпругата си, отива в затвора за година и 4 месеца

Бобовдолец е осъден да лежи 1 година и 4 месеца в затвора заради домашно насилие над съпругата си, нарушил заповед на Районния съд в Дупница за незабавна защита на съпругата Д. Здравчова.

„Актавис” придобива „Форест” за 25 млрд. долара, очаква общ прираст от 15 млрд. догодина

„Актавис плс” и „Форест Лабораторис, Инк.” обявиха вчера, че са сключили окончателно споразумение, по силата на което „Актавис” ще придобие компанията срещу комбинация от парични средства и ценни книжа в размер на приблизително 25 млрд. щ.д., или 89.48 щ.д. за акция на „Форест”.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене