Кой ще води първото заседание на ОБС в революционен Петрич? – Добринка Бацанова или Борислав Коларов

Добринка Бацанова е вероятната кандидатура на новосформирания общински съвет в Петрич да води първото заседание на ОбС. По право то се води от общинския съветник с най-голям житейски и трудов стаж. Кавалерите, влизащи в новия състав са дали единодушното си съгласие, фамозната бизнес дама да оглави макар и за един ден местния парламент.. Бацанова успя да вкара цели четирима общински съветници в новия общински съвет..

Другото име, което масово се върти в слухомелачката в града на милионерите е на Борислав Коларов. Той пък е бил следващият зам. кмет по финанси, на мястото на досегашния, Христо Батев, тъй като имал нужния опит като управител на клон на банка.

Днес адв. Рилка Филипова, която не успя да влезе в състава на ОбС, въпреки че бе на 6-та позиция в листата на ГЕРБ за общинските съветници поради преференциалния вот, опроверга слуха, че ще е бъдещият юрист на кметство Петрич.

Филипова е острието на ГЕРБ – Петрич и надежден партньор, защото е била в управлението на общината като юрист, защитавайки много пъти имиджа и. До броени дни новият кмет на Петрич Димитър Бръчков ще влезе в кабинета си и ще започне оглеждане на кандидатите за негов екип.

www.struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене