ХОРОСКОП за 3 ноември 2015

 Хороскоп Овен Хороскоп Овен

През този ден ще си намерите брат по разум. Или сестра. С други думи, ще срещнете представител на противоположния пол, който ще мисли и чувства също като Вас. Заедно ще Ви бъде леко и интересно – като че ли се познавате от самото си раждане. Може би съдбата Ви наистина е такава…

 Хороскоп Телец Хороскоп Телец

За каквито и да било сериозни начинания, денят не е подходящ. Телците са в лекомислено настроение и да се захващат с онова, което едва ли ще успеете да доведете до край. Ще се появят някакви битови проблеми, но те няма да са толкова значителни,че да развалят настроението Ви. Добре преминават всякакви развлекателни мероприятия, в организацията на които взимате участие. Може да поканите на гости колеги и приятели: импровизирана сбирка би преминала много весело. Романтично настроените Телци няма да изпуснат възможността да пофлиртуват, но едва ли ще започнат дългосрочни отношения през този ден.

 Хороскоп Близнаци Хороскоп Близнаци

Има вероятност през този ден да получите неприятна вест. Този, с който сте планирали да прекарате времето си, ще се окаже зает. Плановете ще се променят толкова рязко, че даже и няма да имате време да измислите, с какво да се утешите. Какво пък – винаги може да се заемете със себе си.

 Хороскоп Рак Хороскоп Рак

За Вас този ден е доста успешен. Той открива възможности , за които до този момент сте могли само да мечтаете.. Може да се окаже шанс да получите отлична работа, или, удържайте безусловна победа над съперници и конкуренти, да затвърдите своите позиции на сегашното си място. Имайте предвид, че сега звездите очакват от Вас действия, и няма да имате време за размисли и съмнения. Много е важно, да не забравяте и за почивката: денят ще бъде доста наситен, и Вие съвършено ще останете без сили, ако не попълните запасите си от енергия. Избягвайте неприятните разговори., които днес ще Ви действат особено угнетяващо.

 Хороскоп Лъв Хороскоп Лъв

Не си заслужава днес да проверявате днес чувствата на своя любим човек. Може да се увлечете и случайно да го обидите. Ако това все пак се случи, трябва да пуснете в ход тежката артилерия и да докажете в отговор своята любов. Ще Ви простят, но обидата ще остане.

 Хороскоп Дева Хороскоп Дева

Вашият любим човек трудничко ще разбира, какво искате да му кажете. В един момент даже може да престане да уточнява детайлите и да се опитва да навлезе в същността, а само ще се усмихва и ще кима вежливо. Постарайте се в никакъв случай да не допускате това.

 Хороскоп Везни Хороскоп Везни

През този ден за Вас ще съществуват само две мнения –Вашето и неправилното. И , разбира се, ще убеждавате своя любим човек да сподели Вашето, защото е правилно. Само че виждането Ви за света може съвсем сериозно да се различава от неговото и това да е повод всичките Ви опити да завършат с неуспех.

 Хороскоп Скорпион Хороскоп Скорпион

Нужен Ви е план, а необходимите идеи просто не иидват в главата Ви. Не се паникьосвайте и повикайте на помощ експертите в тази област – някой от Вашите приятели, който е също толкова целеустремен и изобретателен, както и Вие. Една глава – добре, но две – още по-добре! Той ще добави в общата картина щрихи, над които даже и не сте се замисляли, а това от своя страна ще даде тласък на Вашите собствени мисли. Бъдете готови да му се отплатите с не по-малко значима услуга.

 Хороскоп Стрелец Хороскоп Стрелец

В суматохата малките детайли витаят над Вас и малко сте изостанали в опита си да ги проследите. Няма за какво да се вълнувате. Ако се захванете за работа и си разработите някакъв организационен план, непременно ще успеете! Гонят Ви крайни срокове, просрочена сметка или диск, който не сте изготвили на време, а това може да провокира някои неприятности, ако не сте достатъчно предпазливи. Като се има предвид общото Ви състояние, би могло да приемете две различни предложения за едно и също време.Само че е по-добре да откажете и двете и да се усамотите, за да си отпочинете и да се реорганизирате.

 Хороскоп Козирог Хороскоп Козирог

Успехите Ви през този ден до голяма степен ще зависят от дипломатическия талант, който притежавате. В състояние сте даже и с неотдавнашни врагове да се споразумеете с това, което Ви „изнася”, а с привличане на нови съюзници и сътрудници, проблем няма да има. Желателно е да планирате за днес кратък престой извън къщи, независимо дали това ще бъде гостуване на приятели, или пътуване извън града. Смяната на обстановката ще Ви бъде полезна, а по време на пътуването може да осъществите интересни запознанства. Денят е хубав за малки покупки.

 Хороскоп Водолей Хороскоп Водолей

Ако Ви се стори, че Вашия любим човек не се интересува от това, което Ви се случва, замислете се. Може би и Вие не го интересувате и трябва да си исмислите някаква хитринка, за да привлечете вниманието му към себе си.. Впрочем, а Вие интересувате ли се от него достатъчно?

 Хороскоп Риби Хороскоп Риби

Това е ден, в който може да постъпите така, както искате – да отложите работата и посветите максимум време на развлечения и приятни занимания. Жизненият Ви тонус е много висок , изпълнени сте с енергия и всяко натоварване ще понесете леко. Единственото неприятно за този ден са големите разходи, но за тях просто няма да съжалявате. Възползвайте се от възможността да посетите необичайни места и да разширите своя кръгозор. В сферата на романтичната привързаност имате силни позитивни тенденции.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене