Ексклузивнo: Говори новоизбраният кмет на община Гърмен, Минка Капитанова: Гърмен сложи край на омразата! Aз съм кмет на всички жители на общината!

Новоизбраният кмет на община Гърмен проговори пред Топ Преса. Наш репортер я потърси за коментар след изборите по повод убедителната победа на балотажа вчера срещу нейния основен опонент Ахмед Башев:
„Вотът е категоричен. Задължена съм и изключително благодарна на всички жители на община Гърмен за справедливия вот. С него те сложиха край на омразата и разделението в общината. Изборите свършиха, време е за работа! Като отговорен човек ще заявя, че ще работя за всеки един жител, без значение от вероизповедание, раса, политическа принадлежност и няма да мръдна и сантиметър от досегашните си принципи!“, това заяви Минка Капитанова специално за Топ Преса, показвайки че е широкоскроен човек. Въпреки че нашата медия беше основния и критик в някои действия, тя показа и на нас и на опонентите си, че е свършила достатъчно работа, за да постигне убедителен успех. Както винаги нашата градивна критика, не само към нея, но и към всички новоизбрани кметове ще продължи, но няма и да се подминават и успехите. Какато се вижда българския народ е достатъчно мъдър, за да бъде съдник на всички управленчески дела. Ние като медия сме длъжни да се съобразим с неговият глас, защото гласът народен е глас Божи. Поздравление за успеха на госпожа Капитанова и да помни, че ние следим работата и.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене