ПОТРЕСАВАЩ СКАНДАЛ: Пратиха на прокурор заместник областния управител, Асим Адемов, заплашил човек, че ще му изгори къщата ако не гласува за ПП ГЕРБ!!!

Адемов-2

АСИМ АДЕМОВ

СКАНАДЛЪТ С ИЗБОРИТЕ В СЕЛО ХВОСТЯНЕ СЕ РАЗРАСТВА!!! Преди броени минути с нас се свърза жителят на селото Юкеин Гази, който ни ппредостави жалба от негово име до прокуратурата срещу зам. областния управител Асим Адемов. Описаното в нея е потресаващо , пиблукиваме го едно към едно:

. ЖАЛБА до Районна прокуратура, гр. Гоце Делчев, от Юсеин Ахмед Гази (село Хвостяне):

На 01.11.2015 година около 9:30 минути в село Хвостяне, аз седнах на пейката на площада на селото. Заместник областния управител, Асим Адемов, ме извика да отида пред кафенето на Сейхан Адемов, досегашен кмет на село Хвостяне. Асим Адемов ме заплаши, като ми заяви, че ако не гласувам за Сейхан Адемов, който е кандидат за кмет на село Хвостяне, ще изгорят мен и къщата ми. Аз си замълчах, не му казах нищо и тръгнах. В момента пред заведението имаше и много други хора, но аз се уплаших, притесних се и не обърнах внимание кой е там, а направо си тръгнах и се прибрах вкъщи.
Моля Ви за вашата спешна намеса. Моля да направите проверка и да вземете необходимите мерки като потърсите наказателна отговорност на Асим Адемов за заплахите, които ми отправи.
2.11.2015 година

ОЧАКВАМЕ РЕАКЦИЯТА НА ЗАМ. ОБЛАСТНИЯ УПРАВИТЕЛ АСИМ АДЕМОВ!!!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене