Без категория

Mистерията Елена: Погребаха 26-годишната касиерка на фирма „Бодрост“, която загина с фатален скок от покрива на жилищен блок в Благоевград

елена самоковлийска 1

Аутопсията не откри сериозен здравословен проблем, като мотив за самоубийството й

Стотици изпратиха в последния й път 26-годишната Елена Самоковлийска, която скочи от покрива на жилищен блок в благоевградския квартал Еленово и издъхна пред входа му. На погребението й в родното й село Пастра присъстваха всичките и колеги от фирма „Бодрост“, където тя е пораснала и работи от много години. Шокът за всички бе голям, момичето със слънчева усмивка ги изненада потресаващо с решението си за самоубийство. Такава е полицейската версия за трагедията, потресла областния център и всички, които познават Елена и семейството й.
В коментарите на хората се прокрадва и версията за убийство, но разследването до момента, категорично отхвърля вероятността някой да я е убил. Аутопсията отрече и вероятността момичето да се е самоубило заради тежък здравословен проблем. Такъв не е открит. При аутопсията е установено срастване на белите дробове, резултат от неправилно лекуване на пневмония. Твърди се, че имала гинекологичен проблем и това не бе намерено при аутопсията. т. е. здравословен проблем, който да я подтикне към самоубийството няма. Това задълбочава изясняването на мотива за тежкото решение на Елена. Момичето не е било в депресия, не е имало психични проблеми, нито проблеми със семейството си.
Нейни близки разказват, че Елена от малка се бори с несгодите в живота, живее със сестра си далеч от родителите си, грижела се за по-малката си сестра Гергана още от училищната скамейка с отговорността на възрастен човек. Всичко това калило психиката й, така, че трудно борец като Елена би изпаднал в тежка депресия, която да я доведе до фаталното решение. Въпросът е кой или какво подтикна Елена Самоковлийска към самоубийство, има ли подстрекател за вземане на фаталното решение? Това ще установи продължаващото полицейско и прокурорско изясняване на мотивите за смъртта й.

struma.us

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене