Приятели помагат на 22-годишен студент в борбата с рака

22-годишният студент в ЮЗУ „Неофит Рилски“ Ненад Костадинов се бори за живота си. Приятелите му решиха да го подкрепят в тази битка, като му помогнат да събере сумата, необходима за животоспасяващото лечение.

Преди около три месеца Ненад Костадинов започва да изпитва болки в корема. Лекарите му изписват пробиотик, защото смятат, че има проблем с чревната флора, но болките продължават. После идва теорията за стомашен вирус и какво ли още не. Състоянието му се влошава, и така той стига до ВМА, където му поставят диагноза Музинозен карцином на дебелото черво или рак на дебелото черво. Ракът е агресивен и се развива бързо, а той вече е загубил ценно време да ходи от кабинет на кабинет докато му поставят точна диагноза. И така, на 22-годишна възраст, започва усилена борба за живот.

“Ненад e обаятелен, чаровен, с огромна воля, жизнен, вдъхновяващ, студент по актьорско майсторство в четвърти курс в Югозападен университет „Неофит Рилски“, гр. Благоевград. Молим Ви да ни помогнете да съберем пари за лечението му в чужбина, за да може да живее и да се раздава, както досега. Времето е малко, а парите много, но вярвамe, че ако се обединим, ще успеем. Чакаме оферти от няколко клиники, уведомиха ни, че със сигурност лечението ще бъде над 20 000 евро. Който има желание и средства, молим да помогне! Благодарим за подкрепата! Заедно можем!”, призовават приятелите му.

Номер на сметка: BG57FINV91501015657582

за контакти:
Софи Шушкова
sophy.shushkova@gmail.com
0884 409 117

Христина Пенкова
hrissipenkova@gmail.com
0896 737 969

Ети Борисова
etiii_1993@abv.bg
0893 771 820

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене