Бивш затворник се връща зад решетките, спукал далака на съпругата си с ритници от ревност

Бивш затворник 1,6 г. след излизането си на свобода се връща отново зад решетките, след като пребил съпругата си от ревност.

Антон Скоклев от дупнишкото с. Яхиново се споразумя с прокурора по делото Олга Смилянова и е осъден на 4 г. затвор. Той се признал за виновен пред съда, че на 26 юли тази година е набил жена си. От жестокия побой майката на двете му деца е със спукан далак. В хирургичното отделение на общинската болница й е извършена животоспасяваща операция, след като далакът й е изваден.

Побойникът е излязъл преди година и половина от затвора в Бобов дол, където излежал присъда от 1 г. и 3 м. за кражба. Новата присъда от 4 г. Скоклев също ще излежи в затвора в Бобов дол при строг режим.

Майката на пребитата жена разкри преди време пред „Струма” на какъв тормоз е подложена дъщеря й. След излизането си от затвора Антон Скоклев се нанесъл в наследствена къща на майката на жена му Любима и разполагал с дома, сякаш е негов, а в същото време непрекъснато тормозел и биел съпругата си от ревност. Без причина той я набедявал, че докато бил в затвора, му изненерявала.

В момента Любима и двете й деца, на 6 и 7 г., са под закрилата на неправителствена организация, защитаваща жени, жертви на домашно насилие.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене