Уважаеми съграждани, скъпи приятели!

Броени часове остават до деня на изборите – 25 октомври .  В този ден вие ще защитите правото си на свободен избор ,давайки гласът си за кандидата ,който сте избрали .

Благодаря ви за доверието ,което ми гласувахте преди 4 години и затова ,че ми дадохте възможността да бъда кмет на най-красивия град ,с най-прекрасните хора .Вие станахте моето семейство ,за което полагах грижи с всички   усилия ,на които съм способен . Работих ,воден чистосърдечно  от идеята да градим ,да подобряваме мястото ,където живеем ,защото това е моят роден град  с хората,с които съм пораснал и сред ,които съм отгледал децата си .    Като ваш кмет в последните 4 години   отговорно заявявам ,че   не предадох доверието ви ,не отминах с безразличие нито един ваш проблем . Не оставих нито една институция равнодушна към развитието на  нашия град  .И резултатите са видими !  Благоевград е един от бързо развиващите се  градове в страната  ,превърнал се в притегателен център за инвестиции и култура ,защитил десетки проекти за бъдещото си развитие . Благоевград влиза в новия програмен период  със  176 милиона лева   инвестиции за бъдещето си  .   Аз и екипът ми положихме максимални усилия да осигурим едно по – добро настояще и бъдеще за вас и децата ви  . Ние сме доволни от това ,което свършихме за 4 години ,но за нас е най-важна Вашата оценка ! .

На 25 октомври аз като кандидат за кмет от ПП ГЕРБ за втори мандат  ще получа оценката  ви за работата си ,моята и на екипа ,който ръководих 4 години !Отново сме на стартова позиция ,но с оставени   зад нас  трайни следи !  Призовавам ви да гласувате мъдро ! Упражнете правото си на свободен избор и не се подавайте на предизборни манипулации .
Вие избирате бъдещето си ,затова гласувайте !

С гласа си   ще поемете  собствената си отговорност за последствията от свободния ви избор и не  се съмнявам ,че ще направите най-добрия избор!
.
С цялото си уважение апелирам към опонентите си, кандидат-кметове от останалите политически партии  за толерантно поведение в изборния ден !

 Скъпи, съграждани   ! Изборът ви на 25 октомври  ще  сложи край на предизборните страсти и ще определи пътя  ,по който ще продължи развитието си Благоевград .  Аз вървях по моя път  за  успешен Благоевград. Ако е това и Вашият път , застанете до мен, за да го извървим заедно. За това ни трябва време. Нека на 25 октомври си дадем това време. Зависи от нас!
Нека сбъднем мечтите си заедно!
Оставам Ваш Атанас Камбитов

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене