ГЕРБ-Благоевград с поредните видими резултати в полза на благоевградчани

Следвайки традицията си да помагат за облагородяването на отделни жилищни райони, членове и симпатизанти на ГЕРБ начело с кандидати за общински съветници за пореден път доказаха, че са нужни малко воля и желание за видими резултати. Площадката пред служебния вход на стадиона, където играят много деца, беше изравнена, наредени бяха нови плочки и се поставиха 4 нови пейки. За парапета на стръмната улица „Дъбравска“ са осигурени чисто нови железни решетки за цялостното му подновяване. В ремонтните дейности се включиха много членове на клуб ЦГЧ-А, обхващащ Джамията и Плажа.

GerbВ същото време членовете на клубове ЦГЧ-Д и ЦГЧ-Б почистиха и освежиха главната алея на болницата. Чрез акцията, в която се включиха и много кандидати за общински съветници, те допринесоха и за безопасността на пациентите и гражданите, тъй като падналите листа при дъжд създават предпоставки за инциденти.

„Дейностите по облагородяване и почистване са традиционни за нас. Винаги сме се стремили да реализираме видими резултати, които да бъдат полезни на благоевградчани в ежедневието”, коментираха представителите на ПП ГЕРБ.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене