ВИДЕО: Георги Андонов с нова покана за дебат към Владимир Москов и Илия Шербетов

Кандидатът на БСП – Владимир Москов – не се яви на организирания от Андонов дебат

Кандидатът за кмет на община Гоце Делчев от ПП ГЕРБ – Георги Андонов – отправи нова покана за провеждане на публичен дебат към опонентите си Владимир Москов и Илия Шербетов.

„Г-н Владимир Москов не се осмели да се яви тази вечер и да отговори на Вашите въпроси, на въпросите на гражданите. Не се осмели да дойде и да отговори на въпроса кога Гоце Делчев започна да се променя към добро – в последните шест години, благодарение на правителствата на ГЕРБ и европейската солидарност, или преди това – 14 години, в които не бе направено почти нищо.

Но аз съм твърдо убеден, че ние дължим именно на Вас този дебат, затова го каня отново. Ще отправя и официална покана към г-н Илия Шербетов, защото за да направят своя информиран избор в неделя, жителите на Гоце Делчев трябва да наясно какви са визиите за управление на общината на всеки един от кандидатите“, заяви Андонов.

За да даде шанс на гражданите да отправят питанията, които не успяха да отправят към г-н Москов, Георги Андонов ги призова да поставят питанията си към него в поставена за целта урна на площад „Гоце Делчев“.

„Ще ги предам в щаба на г-н Москов, за да може да се подготви и да отговори на най-важните въпроси – тези на гражданите – и да се яви на дебат с мен и г-н Шербетов в сряда“, поясни Андонов.

Жителите на община Гоце Делчев могат да поставят своите въпроси към Владимир Москов в урната до края на деня във вторник.

Дебатът между Георги Андонов, Илия Шербетов и Владимир Москов е насрочен за сряда, 21 октомври, от 18.00 часа.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене