Лидерът на ВМРО – Гоце Делчев Кристина Попова : Г-н Андонов, откога „изключително много УВАЖАВАТЕ ДПС“ ???Вярно ли е, че срещу подкрепа в Брезница, сте обещали изграждането на училище за имами в закупената сграда на Монопола?

к поповаГ-н Георги Андонов, откога „изключително много УВАЖАВАТЕ ДПС“ ???
Турската, противоконституционна и етническа партия ДПС е същата, която е оплела икономически в примката си целия български народ, както и в Община Гоце Делчев. Същата, която цели ислямизацията на региона и подмяната на населението! Същата, която е ракът на България! Същата, която сравни нашата РАЙНА КНЯГИНЯ с някакви си райме!!! Същата, която не спира да се гаври с националната ни памет и да гарантира новото ни поробване!

Г-н Андонов, неадекватно е да публикувате „клип“, в който заснемате БСП и ДПС по късни срещи, а вие самият да казвате, че „ИЗКЛЮЧИТЕЛНО МНОГО УВАЖАВАТЕ ДПС“! Тогава защо този клип би следвало да е компромат?? А, ми да бяхте отишли и вие на тази среща, явно там ви е мястото! Вярно ли е, че сте обещали двама зам.кметове на ДПС? Вярно ли е, че срещу подкрепа в Брезница, сте обещали изграждането на училище за имами в закупената сграда на Монопола?

Г-н Андонов, именно, благодарение на АНТИ-ДПС говоренето си на последните местни избори през 2011, вие и вашата ПП ГЕРБ, спечелихте избирателите на град Гоце Делчев!

12144902_941314095954990_4953928783896455945_nГ-н Андонов, извинете се на всичките си ИЗБИРАТЕЛИ публично, защото именно Неврокопчани ви гласуваха огромното доверие, което не просто не оправдахте през последните 4 години в общинския съвет, с послушно вдигане на ръчички, а сега се изплюхте и се изгаврихте с над 8 000 българи!

Ясно е, че 20 години БСП и ДПС управляват Общината! Не ви ли е срам, именно вие от ГЕРБ, които уж твърдите, че сте опозиция на СТАТУКВОТО, та именно вие да правите поредните УНДУРМИ ?

ВМРО е в твърда опозиция срещу всички вас – ПРЕДАТЕЛИТЕ НА БЪЛГАРЩИНАТА!

ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

предизобрна публикация 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене