Поредната предизборна вандалщина в Пиринско! Офисът на ГЕРБ – Благоевград осъмна с надпис „LAFKA“

Поредната предизборна вандалщина в Пиринско тази нощ. Общинският офис на ПП ГЕРБ – Благоевград, който се намира на бул. „Св. Димитър Солунски“ осъмна с надпис „LAFKA“, съобщава репортер на Pirinsko.com.

Припомняме, че тази нощ вандали потрошиха с камъни предизборния щаб на Александър Краваров в Банско.

Цялото помещение е с разпръснати малки стъкла, на мястото са намерени камъни и тухли, с които са изпочупени прозорците на входната врата на офиса. Органите на реда са уведомени, но все още няма заподозряни лица. Най-вероятно причината е влизането на Краваров отново в битката за местната власт.

„Не сме очаквали, че това може да се случи в Банско. В добри отношения сме с всички политически партии, с изключение на една, в която се съмнявам. Това е престъпно посегателство, което доказва, че демокрацията не е победила. Тази партия е взела всичко от устава на БКП и принципите на единоначалието, действат силово, със заплахи. С години хората не смееха да си кажат мнението, заплашвани с уволнения и репресии. Срам за демокрацията и за методите на въздействие“, каза кандидатът за кмет на коалицията Ал. Краваров.

Всъщност тази нощ има и друго посегателство в Банско, на билбордове на кандидатът за кмет от КП „Реформаторски блок“ Лазар Захов е изрязан номерът му за участие в изборите.

Това предполага, че цяла нощ вандалите са вилнели в курортния град – предизборно.

Очаквайте подробности!

Поредната предизборна вандалщина в Пиринско! Офисът на ГЕРБ - Благоевград осъмна с надпис "LAFKA" снимка 1Поредната предизборна вандалщина в Пиринско! Офисът на ГЕРБ - Благоевград осъмна с надпис "LAFKA" снимка 2Поредната предизборна вандалщина в Пиринско! Офисът на ГЕРБ - Благоевград осъмна с надпис "LAFKA" снимка 3Поредната предизборна вандалщина в Пиринско! Офисът на ГЕРБ - Благоевград осъмна с надпис "LAFKA" снимка 4Поредната предизборна вандалщина в Пиринско! Офисът на ГЕРБ - Благоевград осъмна с надпис "LAFKA" снимка 5

pirinsko.com

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене