С хляб и сол посрещнаха Наджи Шенсой в Благоевград

Феновете на Пирин изненадаха приятно новия старши треньор на орлетата Наджи Шенсой. На представянето на селекционера пред медиите, феновете посрещнаха косовският специалист с хляб, сол и баница.

Шенсой остана изненадан и побърза да благодари на привържениците на благоевградския клуб, като им обеща да ги изненада приятно на мача с Берое. След като вчера подписа договор за една година, наставникът бе представен на пресконференция на Дъбравска 1.

Специалистът изрази готовност да помогне със всички сили за оставането на Пирин в А група. “По всичко личи че съм орисан да спасявам отбори. Така бе и при първият ми престой в Пирин, след това в Локомотив Пловдив и в Азербайджан, но мен това не ме плаши, напротив мотивира ме. Не обичам да казвам АЗ, напротив трябва ние всички заедно, футболисти, треньори, ръководство и фенове да положим усилия за излизане от тази ситуация”- заяви Шенсой. “Статистиката е като късата пола, трябва показва доста неща, но всъщност срива най-важното.

В Пирин тя е безмилостна, 11 мача, два гола и три пропуснати дузпи. Това означава, че трябва да наблегнем на работата с реализирането на положения. Според мен трябва всички футболисти да умеят да вкарват голове, а не да разчитаме само на един, двама състезатели” – допълни Наджи. Относно мача с Берое, специалистът заяви, че не го интересува съперника, а по неговия отбор и как да извлече максимума от всеки футболист. За него новият изпълнител на наказателни удари е Благой Наков.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене