СНИМКИ: ТОП ПРЕСА – ПАПАРАК

1 Ексшефката на Агенцията по вписванията Адриана Мелниклийска е новата лидерка на ГЕРБ жени в Благоевград, обича да пийва кафенце из центъра на Благоевград. Типично като дамски лидер Мелниклийска, сяда съссвои съпартийки и одумват другите , хвърлят по една положителна клюка и се отдават на сладки приказки. Папараците на Топ Преса я уловиха в момент в който тя дава „газ“ на своите да идват по бързо на кафе защото имала пресни клюки за одумване.

2НА ПРЪВ ПОГЛЕД ВИГЕНИН ПИШКА – ЕЛЕЗОВ ГО ГЛЕДА! Но не е така нали знаете, че понякога хорските стойки не са това което са. Папараците на Топ Преса уловиха двамата политици в момент на усамотение под сянката на едно дърво в центъра на Благоевград да коментират тактиките за предизборната кампания…

3 РЕЗИЛЪТ НА ГОДИНАТА! ИВАЙЛО БАБАНОВ ЧЕСТ ОТ ЕКИПА НА ВЛАДИМИР ЕЛЕЗОВ ВЪРВИ ПЪЧИ СЕ, ФУКА СЕ, ПРАВИ СЕ НА ГОЛЯМ И ЗНАЧИМ А Е ЗАБРАВИЛ ДА СИ ВДИГНЕ ЦИПА! СЛЕДВАЩИЯТ ПЪТ ДА ВНИМАВА ПОВЕЧЕ ЗАЩОТО ПАПАРАЦИТЕ НА ТОП ПРЕСА ВИЖДАТ ВСИЧКО. Или това е тактика за по дашните избирателки?

4Това се казва стил. Кандидат – кметът Атанас Камбитов, с чантичка  на град Čakovec. За тези които не знаят, град Čakovec се намира в република Хърватия. Няма лошо. Но нашият съвет към господин Камбитов е следващият път да носи чантичка „Благоевград“. Все пак изборно време е и на дали разчита на гласовете на жителите на град Čakovec. Така че редно е да си бъде рекламно лице на родния Благоевград, такова каквото до сега ки беше..

5 Един „мишок“ излезе от дупката. Видимо уплашен от „народната любов“ след бакиите, които остави като служебен гуребратор, господин Димитров се кри доста време от светлината на прожекторите. За наше щастие обаче, успяхме да го уловим на светло. Явно е жаден за още някоя службичка или за някой лев…

6 Папараците на Топ Преса уловиха големия Веско Маринов да лее чарът си из Благоевград. На снимката се вижда ясно че изпълнителят на „Горчиво вино“ умее да завладява дамите и нищо чудно скоро да се чуе за нова негова любовна авантюра именно в югозападната столица. Защо не?

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене