Корнелия Нинова удари мощно рамо на кандидата за кмет на БСП в Гоце Делчев Вл. Москов, хората от селата в общината я обсипаха с цветя

За пореден път бившият депутат от Пиринско Корнелия Нинова доказа, че е любимка на региона, особено на тютюнопроизводителите и хората от Гоцеделчевско. Вчера неуморната червена дама направи бърза обиколка на селата в района, за да подкрепи кандидатурата на Владимир Москов за кмет. С нескрита радост жителите на селата в Гоцеделчевско посрещаха Нинова и я отрупаха в цветя, които тя едва подбра в автомобила си.

С очи пълни със сълзи Корнелия Нинова коментира за struma.com: Ето тази любов винаги ме връща в района, чиито народен представител бях, хората тук са толкова мили, а когато усетят, че ги обичаш и цениш просто са трогателни и отговарят с много обич. Дойдох за да подкрепя най-успешния кмет, който познавам, Владимир Москов и да видя хората, чиито болки и проблеми се превърнаха и в мои, каза Нинова, която приличаше на учителка в първия учебен ден, затрупана с букети.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене