ХОРОСКОП ЗА 11 ОКТОМВРИ

ОВЕН

В неделя за­поч­ват да се раз­ре­ша­ват ня­кои от се­мей­ни проб­ле­ми на Ов­ни­те, ко­е­то по­раж­да у тях оп­ти­ми­зъм и ус­по­ко­е­ние. Мно­зи­на от зна­ка са при­тес­не­ни по по­вод про­фе­си­о­нал­ния жи­вот, работата ви е в застой. На­ла­га се да раз­го­ва­ря­те с на­чал­ни­ци по въп­ро­си, ко­и­то не са дос­та­тъч­но изяс­не­ни до мо­мен­та.

ТЕЛЕЦ

Труд­на, но и пе­че­лив­ша се оказ­ва неделя за Тел­ци­те. Важ­но­то е да съ­у­ме­е­те да се пре­бо­ри­те с пър­во­на­чал­ни­те преч­ки, след ко­е­то де­нят ще се раз­вие ус­пеш­но за вас. С по­ве­че про­ти­во­ре­чия ще се сблъс­ка­те на ра­бот­но­то мяс­то, ка­то за мно­зи­на не е из­к­лю­че­но са­ми­те те да са в греш­ка и упо­ри­то да я под­дър­жат.

БЛИЗНАЦИ

Без­по­койс­т­во­то в неделя при Близ­на­ци­те се дъл­жи на фак­та, че не зна­е­те как­ва ще бъ­де ре­а­к­ци­я­та на ва­шия ра­бо­то­да­тел при евен­ту­а­л­на сре­ща и раз­го­вор по де­ло­ви проб­ле­ми, ко­и­то не тър­пят по­ве­че от­ла­га­не. За мно­зи­на от вас пред­с­тои де­ло­ви кон­такт с нов чо­век. То­ва ще ви да­де си­гур­ност да про­я­ви­те не­о­т­с­тъп­чи­вост.

РАК

Неделя е мно­го до­бър ден за Ра­ци­те. Ва­ши­те же­ла­ния и на­деж­ди ще бъ­дат из­пъл­не­ни, но е на­ло­жи­тел­но по­ве­че от вас да от­хвърлят пси­хо­ло­ги­чес­ки­те проб­ле­ми, кои­то ви съз­да­ват дис­ком­форт. Най-чес­то те са свър­за­ни с до­ма или неп­рия­тни слу­чаи от близ­ко­то ми­на­ло. Объ­рне­те им гръб и дей­ствай­те по пред­стоя­щи въп­ро­си.

ЛЪВ

Въп­ре­ки труд­нос­ти­те, с ко­и­то мно­зи­на от Лъв ще се сблъс­кат, де­нят пред­ве­ща­ва ус­пех. Ще се спра­ви­те с ня­кои про­фе­си­о­нал­ни проб­ле­ми и де­ла­та ви на­ми­рат съ­о­т­вет­на­та раз­в­ръз­ка. В биз­не­са де­ла­та не вър­вят мно­го доб­ре, пре­це­ня­вай­те вни­ма­тел­но хо­ра­та, не из­бър­з­вай­те с из­бо­ра си за пар­т­ньо­ри.

ДЕВА

Дос­та проб­ле­ми са се на­съб­ра­ли за Де­ви­те и те дейс­т­ват зле вър­ху пси­хи­ка­та ви. Ов­ла­дей­те се, тъй ка­то може да нав­ре­ди­те на здра­ве­то си. Мно­зи­на имат и слу­жеб­ни проб­ле­ми в сря­да, ко­и­то лес­но и бър­зо ще ус­пе­е­те да ре­ши­те, ако не ста­ва въп­рос за пъ­ту­ва­не. Днес ще съ­у­ме­е­те да раз­ре­ши­те до­маш­ни­те си проб­ле­ми.

ВЕЗНИ

По­ве­че­то пред­с­та­ви­те­ли на Вез­ни ня­ма да ос­та­нат до­вол­ни от неделя. Де­нят ви сблъс­к­ва с проб­ле­ми, за ко­и­то най-чес­то ще сте в не­въз­мож­ност да се спра­ви­те. Мно­зи­на не са в със­то­я­ние да взе­мат ре­ше­ние от­нос­но пред­ло­же­ние за вза­и­м­на ра­бо­та. Дай­те ка­те­го­рич­ния си от­го­вор след об­с­той­но про­у­ч­ва­не.

СКОРПИОН

Днес Скор­пи­о­ните са про­ме­ни­ли на­ме­ре­ни­я­та си от­нос­но на­чи­на за де­ло­ва изя­ва. Ве­че ста­ва въп­рос за ка­те­го­рич­ни дейс­т­вия, ко­е­то има от­но­ше­ние към ця­лос­т­на­та ви но­ва наг­ла­са. Смя­на на сте­ре­о­тип и ак­тив­ност по де­ла­та. Са­мо то­ва е пъ­тят за ре­ша­ва­не на ня­кои важ­ни въп­ро­си. Из­бяг­вай­те да пла­ни­ра­те да­де­на дей­ност.

СТРЕЛЕЦ

Стрел­ци­те имат да ре­ша­ват важ­ни за­да­чи в сря­да, ко­и­то не им да­ват спо­койс­т­вие. Дейс­т­ви­тел­но, не­ща­та ня­ма да ос­та­нат до­тук, но не се на­дя­вай­те, че днес дейс­т­ви­я­та ви в то­ва от­но­ше­ние ще имат ус­пех. Проб­ле­ма­тич­ни са кон­так­ти­те през де­ня. Ня­кои от вас ще бъ­дат из­не­на­да­ни от неп­ри­я­т­ни но­ви­ни.

КОЗИРОГ

Ко­зи­ро­зи­те са в на­ча­ло­то на го­ля­ма про­мя­на. Тя има от­но­ше­ние как­то към лич­ния, та­ка и към со­ци­а­л­ния ви жи­вот. Точ­но по та­зи при­чи­на мно­зи­на от вас не се чув­с­т­ват здра­вос­лов­но доб­ре днес. Очак­вай­те пъл­но раз­ре­ша­ва­не на въп­ро­си­те,ко­и­то ви при­тес­ня­ват за мо­мен­та. В до­ма са въз­мож­ни про­ти­во­ре­чия.

ВОДОЛЕЙ

Мал­ко прев­рат­на е пред­с­та­ва­та на Во­до­ле­и­те за раз­ви­ти­е­то на слу­жеб­ни­те им де­ла, но не­ща­та мно­го ско­ро ще ви се изяс­нят. Мно­зи­на ще се чув­с­т­ват на­кър­не­ни и оби­де­ни от стро­го­то от­но­ше­ние на ше­фо­ве­те. На­ли­це са до­маш­ни проб­ле­ми за мно­зи­на, но об­с­та­нов­ка­та в до­ма ко­рен­но ще се про­ме­ни, не без ва­ше уси­лие.

РИБИ

Неделя е един от доб­ри­те дни, чрез ак­тив­ност­та, с ко­я­то се ха­рак­те­ри­зи­рат дейс­т­ви­я­та ви, ще ус­пе­е­те да раз­ре­ши­те важ­ни проб­ле­ми, свър­за­ни с ра­бо­та­та ви. На пре­ден план из­ли­зат фи­нан­со­ви­те де­ла, ко­и­то днес ще имат го­лям ус­пех. Неделя при­те­жа­ва дру­га важ­на осо­бе­ност, с ко­я­то е не­о­б­хо­ди­мо да се съ­о­б­ра­зи­те.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене