Андрей Новаков и кандидатът на ГЕРБ за кмет на Гоце Делчев Георги Андонов се срещнаха с работниците от фабрика „Орбел“

Снимки: Пресцентър ГЕРБ-Гоце Делчев

Евродепутатът Андрей Новаков и кандидатът за кмет на Гоце Делчев  от ГЕРБ Георги Андонов се срещнаха с работниците от фабриката за ципове „Орбел“. Пред тях Андонов представи приоритетите, залегнали в предизборната му програма. Сред тях са създаване на отворена към нуждите на бизнеса администрация и благоприятна среда за привличане на нови инвестиции.

„В качеството си на евродепутат пътувам често и мога да ви уверя, че при добре работеща градска управа резултатите идват бързо, а качеството на живот чувствително се подобрява. Такива примери за успех са кметовете на ГЕРБ в София, Стара Загора, Бургас, Пловдив, Варна. Сигурен съм, че и Гоце Делчев може да заеме своето достойно място, ако млад, мотивиран и амбициозен политик като Георги Андонов застане начело като кмет“, заяви Андрей Новаков.

Програмите на ЕС за трансгранично сътрудничество стимулират бизнеса. Това заяви евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП по време на среща със служителите  на завод за ципове „Орбелв Гоце Делчев. Той подчерта, че програмите за трансгранично сътрудничество на ЕС имат специален фокус върху малките и средни предприятия.

Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП обясни, че сегашната динамична среда изисква, гъвкавост и иновативни идеи. „Трябва да бъдем предприемчиви и продуктивни, а най-добрият инструмент за това е създаването на малки и средни предприятия“, заяви Андрей Новаков.

Той изтъкна, че ролята на държавата и европейските фондове е да създадат екосистемата, средата за бизнес, но хората с идеи трябва да са активни и да търсят възможностите.

По време на посещението си в Гоце Делчев евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков поздрави директора и служителите на пощенската станция в града  по повод Световния ден на пощите.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене