Кандидат-кметът д-р Камбитов с решение на основните проблеми на жителите в село Рилци

Кандидатът за кмет на Благоевград д-р Атанас Камбитов, издигнат от ПП ГЕРБ, се срещна жители на село Рилци. На нея бяха обсъдени належащи проблеми, стоящи пред хората там. След като изслуша всеки един от присъстващите на срещата, д-р Камбитов предложи рационални решения на поставените въпроси.

A.Kambitov-2Сред основните теми на срещата беше ремонтът на главната улица в селото. Кандидатът за кмет д-р Атанас Камбитов предложи реконструирането на пътната артерия д бъде направен на два етапа. „Първият от тях ще бъде реализиран следващата година, а вторият през 2017 година. Това е рационалното решение. Ако действаме предизборно ще започнем да строим, но това означава цяла зима да газите в кал“, каза д-р Атанас Камбитов.

A.KambitovТой се спря и на въпроса с почистването на дерето в селото. „Вървим по график, дерето ще бъде профилирано. В момента проектираме и цялостна му корекция“, заяви д-р Камбитов. Той допълни, че е предвидено обособяване спортно игрище, с изкуствена настилка, в двора на училището в селото. Вече е осигурен и терен за ситуиране на детска площадка, която да отговаря на всички нормативни изисквания. За удобството на децата и родителите в селото беше възстановена и детската градина.

Кандидатът за кмет от ГЕРБ се срещна и с привърженици и симпатизанти в ж.к. „Запад“, и „Грамада“. На тях бяха обсъдени основните акценти в управленската програма за следващ мандат, засягащи развитието на кварталите.
В инициативите се включиха още листата Йордан Андонов, Евгени Бибов, Давид Петров, Христо Ангелов, Елена Ташкова, Адриана Мелниклийска Красимир Роячки, Антоанета Дивилска.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене