Милан Богдански: Ще се боря срещу младежката безработица

Според Милан Богдански сегашното управление на общината не работи по проблема с младежката безработица

MilanB_BSPМихаил Миков и кандидатът за кмет на БСП в Благоевград Милан Богдански се срещнаха с младежи и симпатизанти на партията в местно заведение. Двамата представиха предизборната платформа на БСП и основните цели на общинската организация. Обсъдени бяха проблемите в общината и решенията, които предлагат от партията.

MilanB_BSP-2За разлика от онези политически проекти, които обикновено се формират, за да консумират власт на национално и местно равнище, БСП като истинска партия се стреми да формира представителство – представителство на по-голямата част от българските граждани и на техните интереси. Само БСП има своя политическа платформа. При другите партии обикновено задкулисните договорки са водещи. Пълно е с безпринципни коалиции, които съществуват заради самата власт“, заяви председателят на НС на БСП Михаил Миков. Той добави, че партията се стреми да стигне до онези които не гласуват, които са загубили доверието си в българските политици.

 MilanB_BSP-4MilanB_BSP-3Кандидатът за кмет Милан Богдански коментира, че сегашното управление на общината не работи по проблема с младежката безработица и няма никаква програма, с която да спре младежката емиграция. „Ще върнем хората в Благоевград с консултативни съвети. Аз като кмет ще създам условията за това“, обеща Богдански.

MilanB_BSP-5 MilanB_BSP-7

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене