Цветан Цветанов и д-р Атанас Камбитов се срещнаха с жители на Благоевград в неформална обстановка, на чаршията

Председателят на Националния предизборен щаб на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов и кандидатът за кмет д-р Атанас Камбитов направиха неделна обиколка на улиците в централна част на Благоевград. На чаршията, лице в лице се срещнаха с граждани, които ги поздравяваха.

В неформална обстановка хората разговаряха с д-р Камбитов и Цветанов. Едни даваха идеи какво още искат да видят в Благоевград, други търсеха приятната раздумка за политика, но повечето приветстваха Камбитов с обръщението „кмете“ и основно се интересуваха от санирането, като поздравяваха и двамата за доброто начинание.

„Атанас Камбитов е нашият кмет и ще гласуваме отново за него, защото наистина в града има видими резултати. Ще пуснем бюлетина №34“, така се обръщаха към Цветанов благоевградчани, които го спираха на улицата.
В обиколката се включиха още народният представител от ПП ГЕРБ Даниела Савеклиева и кандидати за общински съветници. Всички те бяха посрещнати радушно от хората в Благоевград, които им пожелаха успех на предстоящите местни избори на 25 октомври.

След като приключи обиколката в централната част на града, председателят на Националния предизборен щаб на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов и кандидатът за кмет д-р Атанас Камбитов, народният представител Даниела Савеклиева и кандидатите за общински съвертници се събраха за обща снимка на моста на река Бистрица, пред емблемата на Благоевград.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене