Гълъби в небето над Симитли за старт на кампанията на Ап. Апостолов – Поли

12-годишният Спас, родил се в деня на първата победа на кмета, му партнира в традиционния ритуал със силна символика

ап.апостолов

12-годишен юнак, проплакал в деня на първата победа на Поли, му партнира в ритуала със силна символика на старта на предизборната кампания за Коалиция „Бъдеще за община Симитли“. Апостол Апостолов и Спас Спасов, в ритъма на химна на общината, пуснаха белите гълъби към синевата – символ на мир и любов, на чистота, на благодат и сила. Пуснаха ги за късмет, с надеждата за сбъдване на съкровеното желание на кмета Апостолов и екипа му, съкровеното желание на всеки от общината – по-добро и по-добро утре за Симитли.

Спас е роден в деня на първата кметска победа на Апостолов през 2003 година. Когато избирателите му гласуват доверие като кмет. Днес, 12 години по-късно, Спас е символ на израстването на кметската коалиция – Коалиция „Бъдеще за Община Симитли” и животът, който тя грижи за гражданите на общината. Преди 12 години Апостолов влезе в кметския кабинет с гласувано високо доверие от избирателите.

Доверие, което след 4 години, вече беше категорична подкрепа, а след още 4 години убедителна вяра в силите, възможностите и желанието за работа на Апостолов и екипа му. А след още 4 години, днес Апостолов вече има и безпрецедентна подкрепа и от всички сериозни партии и коалиции. Няма друг кандидат за кмет на общината. Прецедент в България, който кметът казва, че много го задължава, но му дава и сили и вяра. Разбира го като знак, че има и потенциал.

На 25-ти октомври разчита на категорична подкрепа за екипа му – кандидатите за общински съветници на Коалиция „Бъдеще за община Симитли“ и кандидатите за кметове в селата в симитлийска община. Защото изключително много разчита на тях. Разчита на кметовете по населени места, които доказали се през годините си вършат работата, разчита много на общинските съветници. Те, съветниците, са местните законотворци. Разчита на тях и за подкрепа, за професионализъм, за нови идеи, за споделения опит.

„Цялата младост е носител на новаторството, на жизнелюбието, на идеите на новото време и опитът на извървения път на утвърдените вече имена”, отбеляза кметът Апостолов при представянето на общинските съветници от листата на Коалиция „Бъдеще за община Симитли“, която и за тези избори е сплав между опита и младостта, между трезвата мисъл и смелостта.

„Нашата община е различна от всички останали в България. Уникални сме с това, че единствени в цялата страна усвоихме европейски средства на 100% в програмата за развитие на селските райони и едва чакаме да отворят новите програми, за да започнем работа, имаме готови идеи за инвестиции за милиони. Знаете, че няма да се спрем пред нищо, за да правим живота ни тук по-добър.

Амбицията ни е, след като направихме Евросело на България в нашата община през последните 4 години, през следващите 4 години да направим общината ни Еврообщина на България. Искам да продължавате да вярвате в мен и тези, които са с мен в общинска администрация, с гласуваното доверие на мнозинството. Продължаваме заедно”, обърна се към множеството на площада кметът Апостолов.

За късмет и категорична подкрепа на изборите, на старта на кампанията музиката и танците бяха в изпълнение на талантливи деца и младежи и именити изпълнители от симитлийска община. С танц и пъстрота сцената на централния площад „Септември“ в град Симитли обагриха игривите деца и младежи от ансамбъл „Веселие“ и денс клуб „Бонита“. Пяха Софи Илиева, Николай Кимчев, Анелия Трендафилова, Димитър Димитров-Градевеца и Снежина Андреева, които с песен казаха своето „да“ за петицата в бюлетините за кмет на община, за кмет на кметство и за общински съветници – за Апостол Апостолов и екипа му.

*Предизборна публикация

Купуването и продаването на гласове е престъпление

www.struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене