Местния печат

„Вяра“

Рак покоси бизнесмена Георги Първанов от Дупница

На 48 години след тежко боледуване от болестта на века – рак, вчера почина приближеният на Братя Галеви бизнесмен, собственик на няколко фирми за търговия, строителство и ресторантьорска дейност, Георги Първанов от Дупница.

Охранителна камера снима общинар да краде лотарийни билети, и.д. кмет Олга Китанова: Поисках писмени обяснения от служителя, ще бъде наказан

Дупничанин е бил заснет от охранителна камера как краде лотарийни билети, съобщиха от общинския пресцентър. Записът, появил се в социалните мрежи, е бил изпратен на един от сайтовете в града. На видеото се вижда как лицето (по неофициална информация с инициали И.Б.З.) се възползва от отсъствието на продавача, зает да изпълни поръчката му, и с ловки движения „приватизира“ няколко лотарийни билета от моментните игри. После клиентът, за когото се казва, че е служител на общинската администрация, плаща сметката и невъзмутимо си тръгва, става ясно от сайта.

Пиян турчин се прави на куче пред медиците от спешното в Благоевград, лаел по сестрите

35-годишен мъж от турския град Бурса заля от смях медиците в Спешно приемното отделение (СПО) на Благоевград през изминалата нощ с неадекватното си поведение. Около два часа след полунощ той пристигнал фиркан до козирката и във видимо нетрезво състояние в СПО, придружаван от три дами.

40 транспортни фирми работят на един адрес в Петрич, не ги откриват за проверки

Над 1700 гръцки и македонски транспортни фирми са регистрирани на територията на Благоевградска област и не могат да бъдат открити за проверки, алармира шефът на Инспекцията по труда в Благоевград Петър Попадиин на пресконференция вчера. Самата фирма е регистрирана на територията на областта, но нямат офис, шофьорите на тежки камиони работят на територията на Европейския съюз, в инспекцията обаче пристигат само жалби за неизплатени заплати и за прекратяване на трудовите провоотношения.

19-годишният Николай невредим след лупинг с пежо край Благоевград 

19-годишен младеж оцеля като по чудо и остана абсолютно невредим след зрелищна каскада на ГП Е-79 с лек автомобил пежо край Благоевград. Инцидентът стана около 18,00 часа вчера на изхода на града в посока Антените.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене