Преглед на местния печат

„Вяра“

Ромско меле окървави Дупница! Приближеният до Братя Галеви – Евгени Ладимото, развихри смъртоносен кьотек, племенникът му Любомир Димитров е с пръснат череп

Кървавото меле в дупнишката Горна махала, при което тежко пострад синът на известна ромска фамилия – Любомир Димитров, е заради вражда между ромски фамилии, но е свързано и с предстоящите местни избори и основните играчи в тях БСП и ГЕРБ. В основата на разигралия се екшън са 39-годишният ромски лидер в Гиздова махала Калин Георгиев и Евгени Янев, известен с прякора Ладимото от Горна махала, който насъсквал синовете си да тормозят и бият по-малки от тях момчета от намиращата се на другия край на града Гиздова махала.

 

Шефът на транспортна фирма Караджов и туроператорът Здравка Чимева избавиха 40 екскурзианти от Благоевград и Дупница от наводнението в Пловдив

Жестоко наводнение се изпречи на пътя на 40 екскурзианти от Благоевград, Дупница и Разлог и хвърли в ужас групата. Водната тапа се появи на главния път за Пловдив, точно при село Поповица на 30 км от града. Водата достигна до половин метър височина и повлече автомобили. Зад волана на автобуса се оказа опитният собственик на транспортна фирма Александър Караджов от Благоевград. Той остана железен и успя да вдъхне изключителен кураж на групата.

 

Мая Манолова се бори с рак на гърдата, за щастие – успешно

Мая Манолова се бори с рак на гърдата, за щастие – успешно,  научи „Вяра” от  изключително достоверен източник. Според обясненията на източника диагнозата на кюстендилската депутатка, която бе избрана за омбудсмен, е била поставена преди два месеца, а болестта е в начален стадий.

 

Миньорът от Дяково Кирил Колчаков лежи 7 г. в затвора, стрелял пиян по брат си Георги и зетя Емил

Същевременно съдът приспадна на Колчаков времето, което е прекарал в ареста. Възрастният мъж ще трябва да заплати направените по делото разноски в размер на 805.18 лева по сметка на Районно полицейски управление – Дупница, както и сумата от 472.25 лева – разноски за възнаграждения за вещи лица, дължима по сметка на Кюстендилския окръжен съд в полза на Висшия съдебен съвет.

 

Шефът на зоопарка Крум Попниколов упои със стрела вълчицата беглец Лупи, хванаха я след 9 дни скитане 

След 9 дни търсене най-сетне бе заловена вълчицата – беглец от благоевградския зоопарк. Лупи е вече в клетката си, коментира вчера на обяд управителят на зоологическата градина Крум Попниколов. Той и експерти чакали хищника край клетката му, до която поставиха капан преди дни. Лупи обаче го видяла и побягнала надолу през зелените площи.

e-79.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене