Хороскопът 28.09.2015г.

Вижте какво вещаят звездите за днес

Овен (21 март – 20 април)
Ако не сте уверени в собствената си правота, как тогава бихте могли да убедите околните. Позволете си да порастнете чрез срещите с другите – давайте им от себе си и ще видите как даденото се връща при вас умножено много, много пъти.

Телец (21 април – 21 май)
Работата краси човека е казал народът. Днес ще имате шанс да се уверите в достоверността на тази мъдрост. Най-малкото почистването около нас е символ на вътрешната чистота, а тя е най-важната за красотата.

Близнаци (22 май – 21 юни)
Ще летите на крилете на любовтаи никой, по никакъв начин не би могъл да ви обясни нещо по-различно от любов. В крайна сметка любовта е всичко, така че направете и невъзможното, за да я съхраните.

Рак (22 юни – 23 юли)
Имуществени въпроси ще ви занимават през днешният ден. Днес помислете, а утре ще действате по-уверено. Все пак има неща които изискват по-прорължително обмисляне

Лъв (24 юли – 23 август)
Ще се чудите как да изкарате повече пари днес. Ще действате практично, а това ще ви спести много проблеми. Но дали не губите очарованието на идеализма?

Дева (24 август – 23 септември)
Днес сте малко обидчиви и дори най-дребна забележка може да ви нарани. Не приемайте толкова лично нещата, бъдете по-реалистични. Може да направите нещо лично за себе си, за да се почувствате по-добре. Не позволявайте мнението на другите да влияе върху самочувствието ви.

Везни (24 септември – 23 октомври)
Не сте в много добра кондиция,но пък ще ви се отдаде да видите неща, които до момента са били скрити и неясни.Не избързвайте да си правите изводи,изчакайте да разберете цялата картина.

Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Продължават да ви терзаят най-различни съмнения относно способностите ви и какво ли още не. Важно е да се отърсите от тях и да действате. Можете да получите подкрепата на случая, така че трябва да сте готови.

Стрелец (23 ноември – 21 декември)
Сутринта може да сте малко нервни и да действате прекалено прибързано. Към обяд нещата ще станат по-лежерни и до вечерта ще се почувствате добре, особено, ако я прекарате в приятна компания, а изгледи за това определено има.

Козирог (22 декември – 20 януари)
Днес нещата в по-голямата си част ще са трудно управляеми. Не се дразнете, че губите контрол, а по-скоро благодарете, че не вие носите отговорност за последствията. Това е шега, разбира се, но е хубаво понякога човек да живее с тази мисъл, нали…

Водолей (21 януари – 19 февруари)
Днес е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота. Отношенията ви с околните може да са малко по-емоционални от обикновено. Опитайте се да не бъдете пристрастни, погледнете нещата от друг ъгъл.

Риби (20 февруари – 20 март)
Ще ви се иска всичко, до което се докосвате да е красиво и да ви носи радост. Можете да направите някои промени у дома си, за да се чувствате там истински добре и уютно през идващите хладни дни./региона

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене