Александър Краваров отново в битка за кметския стол в Банско

Дългогодишният градоначалник на Банско Александър Краваров обяви, че отново ще се кандидатира за кмет на курортната община на предстоящите избори за местна власт на 25 октомври 2015 г. Той е подкрепен от местна коалиция „Заедно за Община Банско“, в която влизат ВМРО, ББЦ, Движение за социален хуманизъм и партия „Атака“.

Александър Краваров заяви, че влиза в битката за кмет на община Банско с ясната цел, че на общината е нужна промяна. „Воден от идеята за назряла необходимост от открито управление, просперитет и успех на всеки жител на община Банско, реших да се кандидатирам за кмет и да поведа листата на кандидатите за общински съветници на коалиция „Заедно за Община Банско“, обяви Краваров пред жителите на общината.

Той каза още, че в общината е необходима промяна и че тя може да бъде постигната единствено със съвместните усилия на всички жители на общината, които подкрепят идеята за промяна в управлението на Банско.

„Аз искам да върна славата на Банско като уважавана и привлекателна за инвестиции община, която е успяла да се отърси от корупцията, шуробаджанащината и ориенталското безхаберие. Местните горди жители заслужават това и заедно можем да върнем славата на града, помрачена от един случаен мандат, спечелен с изборни манипулации. Ние заедно можем и знаем как трябва да изглежда Банско утре“, допълни  Краваров.

Александър Краваров бе кмет на Община Банско с два мандата зад гърба си и един като заместник-кмет. Неговото управление се свързва с превръщането на община Банско в световен ски и туристически център, което му донесе първо място по кредитен рейтинг сред всички общини в страната.

Коалицията „Заедно за Община Банско“ вече се регистрира в Общинската избирателна комисия.

Листата е подредена след активно гласуване в социалните групи и местните лидери са се съобразили с мнението на банскалии, подчертаха от предизборния щаб на коалицията.

Листата се води от Александър Краваров, който е и кандидат за кмет на коалицията.

Следващите, подредени от жителите на общината в онлайн гласуване са:

1. Александър Иванов Краваров

2. Георги Димитров Думанов

3. Петър Костадинов Баряков

4. Ангел Илиянов Недялков

5. Димитър Николов Калистрин

6. Георги Александров Проданичин

7. Цветан Йосифов Пашов

8. Иван Атанасов Опанов

9. Христина Лазарова Бистрина

10. Гоце Кирилов Грънчаров

11. Мариана Тодорова Клечерова

12. Георги Христов Бистрин

13. Георги Димитров Котирков

14. Янка Иванова Чепилева

15. Иван Емилов Пачеджиев

16. Йордан Димитров Говедарев

17. Александър Димитров Пиришанчин

„Листата ни е обновена и експертна. Искаме заедно да променим Банско и да превърнем общината в добро място за живеене – без дупки, без страх, без корупция. Един световен туристически курорт заслужава това и ние не просто го обещаваме на нашите съграждани, а декларираме ясни срокове за постигането на тази важна цел“, подчертаха от коалицията.

 

infomreja.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене