Местния печат

„Вяра“

Пчела вкара в спешното в Дупница 61-годишния Стоимен Бонев от Бобошево, лекари се бориха за живота му

61-годишният Стоимен Бонев от Бобошево получи алергичен шок и падна безжизнен след ухапване от пчела. Насекомото за малко да го вкара в гроба, но благодарение на бързата намеса на медиците от Спешния център в Дупница начело с д-р Златко Величков пострадалият Бонев се размина със смъртта, съобщиха негови съседи.

Самодейците и артистите в Банско се веселиха на празнична вечеря от общината, поляха успеха на инициативата „Традиция и изкуство”

Празнична вечеря в чест на всички местни самодейци, артисти и занаятчии бе организирана от община Банско по повод проведената през летния активен сезон инициатива културни вечери „Традиция и изкуство”. Всеки уикенд в продължение на повече от два месеца Посетителският информационен център в курорта беше своеобразен форум на местните традиции, обичаи и култура.

32-годишният кравар Любен от Сандански се нагълта с отрова, намери го приятелката му

32-годишен санданчанин вдигна на крак екип на Спешен център в града след опит за самоубийство. Младият мъж погълнал изключително опасната за организма селскостопанска отрова „Ланат”. Злощастният инцидент се разиграл преди ден, когато Любен Г. се отбил при свой приятел под претекст, че му трябва отровата. Пред него той споделил, че от доста време го тормозят квартални кучета и му трябва подходящ препарат, с който да се отърве от тях.

Пуснаха под домашен арест акушерката биячка от Самоков Емилия Ковачева 

Акушерката Емилия Ковачева от Самоков бе пусната от килията и ще продължи да седи заключена, но вкъщи. Решението е на съда, след като адвокатите й поискаха по-лека мярка. Тя е обвинена в опит за убийство на 4-дневното бебе Никол Димитрова.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене