Любовен хороскоп за 21-27 септември

Предстои интересна седмица. За някои представители на зодиакалните знаци, тя ще бъде и доста динамична. Венера и Марс ще помогнат много за хармонизирането на взаимоотношенията. Какво ви очаква в любовта, вижте в любовния ни хороскоп за 21-27 септември 2015 година.

Овен
През тази седмица стари връзки може да напомнят за себе си. Ще ви бъде трудно да вземете решение дали да дадете втори шанс. Като цяло ще започнете да гледате по-зряло на любовта и да правите сериозни планове с половинката. Ако търсите нова любов, има шанс да срещнете интересна личност.

Телец
Ще усетите силното влияние на планетата на любовта Венера. Тя ще ви даде мощен тласък в сектора на любовта, за да може с лекота да следвате желанията на сърцето си. Имате шанс за нова любов или да затвърдите сегашните взаимоотношения.
Близнаци
Благодарение на Марс и Сатурн обвързаните Близнаци ще могат да се радват на разбирателство с половинката. Възможно е да започнете да правите планове за нещо по-сериозно. Тези от вас, които все още не са намерили подходящата си половинка ще имат шанс за нови познанства, но само ако са по-социални.
Рак
Самотните Раци имат сериозни шансове да срещнат интересна личност от противоположния пол, която ще развълнува сърцето им. Сатурн се намира в такава позиция в момента, че не обещава сериозна любов. Това не значи, че няма да липсват авантюри.

Лъв
Ако нямате половинка до себе си, за вас предстоят вълнуващи и романтични дни благодарение на Венера и Марс. От друга страна тези Лъвове, които се радват на половинка до себе си, ще започнат да кроят големи планове за бъдещето. Дните са благоприятни и за романтични пътувания.
Дева
Тези от вас, които скоро са открили нова любов, със сигурност са нетърпеливи да се насладят на романтичните и страстни моменти с половинката си. За някои от вас, които са самотни, има шанс приятелство да се превърне в нещо красиво и романтично. От друга страна, Юпитер ще ви предпази от главозамайващите сили на любовта, които могат да ви доведат до нежелани грешки.

Везни
Липсата на комуникация от ваша страна може да създаде конфликт с половинката ви. Знайте, че позицията на Венера и Марс са във ваша полза, затова се постарайте повече, ако искате да имате романтична седмица. Ако на този етап се намирате на различни вълни с партньора, изчакайте търпеливо този период да премине.
Скорпион
За обвързаните Скорпиони дните ще са вълнуващи и хармонични. Необвързаните е малко вероятно да срещнат нова любов. Ангажиментите им от служебен характер отнемат голяма част от времето и енергията им за нови контакти.

Стрелец
Меркурий се движи ретроградно през сектора на партньорствата. Възможно е хармонията между вас и половинката ви да бъде нарушена. Самотните ще положат всички усилия, за да създадат нови познанства. Въпреки това, шансът през тази седмица да срещнат нова любов е минимален.
Козирог
Самотните Козирози копнеещи за нова любов ще останат разочаровани. Дори и да срещнете някой, невъзможността ви да изразите по подходящ начин своите желания, ще ви постави в позицията на чакащи. Други, които скоро са започнали нова връзка, може да се разочароват от половинката си. За Козирозите с дългогодишни връзки седмицата ще бъде хармонична.

Водолей
За някои от вас, които търсят нова любов, има шанс да се запознаят с някой интересен човек, който по всяка вероятност живее зад граница. Сериозно обвързаните представители на зодията ще прекарат една хубава седмица с любимия човек, но само ако са готови да отдадат нужното внимание и време.
Риби
Служебните ангажименти ще отвлекат вниманието ви от любовта. Това може да подразни половинката ви и да наруши хармонията в любовта ви. Опитайте се да бъдете по-гъвкави. Ако сте самотни и търсите нова любов, бъдете по-тактични при запознанствата.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене