САМО В ТОП ПРЕСА! Владимир Елезов издава в аванс трима от отбора на ЕКИП, които ще влязат в надпреварата за общински съветници

Ина Нгуен – Митова

Завършила средното си образование в Благоевград – Национална Хуманитарна Гимназия “Св. св. Кирил и Методий”, профил литература и английски език. Тя е Бакалавър Стопанско управление на “Нов Български Университет” гр. София, както и възпитаник Политика и масови комуникации на същото висше учебно заведение. По настоящем е в бизнеса с телекомуникационни услуги, съдружник е в “Телеком Груп” ООД гр. Благоевград.

Защо решихте да изберете отбора на ЕКИП?
– Избрах да се включа в отбора на ЕКИП в предстоящите избори, защото вярвам, че млад, амбициозен, честен и достоен кандидат като Владимир Елезов може да промени към по-добро управлението на нашия град. Влизам в надпреварата за общински съветник с намерението да съм в помощ на общата цел и най-вече намаляване на безработицата в Благоевград.

С какви очаквания тръгвате към Избори 2015?
– Всички кандидати за общински съветници от листата на ЕКИП са предимно млади и доказани в бизнеса професионалисти, които заслужават да им се гласува доверие за бъдещето на Благоевград. Затова очакванията ми към Избори 2015 са за мнозинство в общинския съвет и нов кмет в лицето на Владимир Елезов.

Ивайло Бабанов

Ивайло БабановПознат като ораганизатор и участник на събития и културни проекти в Благоевград, София по Черноморието и в чужбина преминали с големи успехи. Той е човек с усет и собствени виждания, той е близо до младите хора и познава техните желания и проблеми, той е деен и търсещ. Ивайло Бабанов е двигател, който винаги може да накара нещата да се случат и това да се случи с огромен успех.Той е част от отбора на ЕКИП.

Защо решихте да изберете отбора на ЕКИП?
– Заради това че ЕКИП е чисто месна структура и идеите застъпени в платформа и бъдещи проекти ме вълнуват.Също заради приятели и семейство.

С какви очаквания тръгвате към Избори 2015?
– Очакванията са ми да ме/ни подкрепят хора които абдикират от гласуване поради множество причини. Като се надявам в наше лице тези хора да намерят смисъл да го направят.

Емил Славчов Георгиев

Емил Славчов ГеоргиевРоден е на 15.04.1971г. Има висше образование и вече е един реализиран човек, съсобственик и управител на строителна фирма. Емил е завършен предприемач, който е постигнал много в професионален план в сферата в която работи.

Защо решихте да изберете отбора на ЕКИП?
– Избрал съм отбора на ЕКИП не само заради предстоящите избори, а от самото му създаване.Изборът ми е продиктуван най-общо казано заради каузата за която се борим,а именно благоденствието, сигурността и спокойния живот на Благоевградчани. Друго което ме накара да стана член на ГС ЕКИП и да участвам активно в развитието и популяризирането на сдружението е идеята да се съберем млади перспективни и доказали се хора които нямат нищо общо със закостенелите и мудни структури от близкото и далечно минало на България.Днешния живот е много динамичен и се изискват невероятна воля енергия и хъс при управлението,за да може да се реагира адекватно и навременно на нарастващите нужди на населението.

С какви очаквания тръгвате към Избори 2015?
– Мисля че притежавам всичките нужни качества и умения за да съм част от управлението на гр. Благоевград.Благодарен съм на членовете на ГС ЕКИП, които ме подкрепиха и ми гласуваха доверие за да ме предложат,за кандидат за общински съветник. Тръгвам към изборите с вярата, че заедно с Екип можем да променим много.

Целия материал четете в печатното издание на Топ Преса /от 18 Септември до 24 Септември 2015 г./

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене