Местния печат

„Вяра“

Ивайло Константинов под №14 в ГЕРБ листата, обяви: Ако нямаме мнозинство от 13 общински съветници, няма да остана

„Ако ГЕРБ няма мнозинство от 13 общински съветници, аз няма да остана в Общинския съвет. Затова искам да бъда точно под № 14 в листата, а кметът Методи Чимев да бъде №1 и след като спечели изборите, да ме издърпа на неговото място. Ако хората в Дупница искат аз да работя за града, да гласуват за ГЕРБ. Ако искат да ги управляват хората на Братя Галеви, няма смисъл да оставам”, това обяви за вестник „Вяра” лидерът на ГЕРБ – Дупница, Ивайло Константинов след събрание на партията, на което той представи листата.

Продават къща на наркотрафикант за 56 750 лв. в Кюстендилско, Стоян Гецев-Кравата и жена му Лиляна затънаха в дългове

Частен съдебен изпълнител от Кюстендил сложи на тезгяха къщата на Стоян Гецев – Кравата, който изтърпява присъда за наркотрафик. Домът му в граничното село Ваксево, в Невестинска община, е обявен за продажба срещу сумата от 56 750 лева. Търгът ще се разиграе на по-ниска цена, след като през ранната пролет никой не се осмели да извади пари за двуетажната къща.

Крадла от Благоевград вършее във вериги хранителни магазини в града, В. Груева спипана да краде и от офис на БЧК

Крадла щурмува ежедневно големи търговски обекти в Благоевград. За това сигнализираха в редакцията на в. „Вяра” възмутени граждани, които уточниха, че става въпрос за благоевградчанката Виолета Груева, която по думите им многократно е хващана в кражби от охранителите в големи магазини за хранителни стоки на територията на града. По сведения на очевидци Виолета е залавяна да краде в две от най-големите хранителни вериги в Благоевград, като в една от тях е задържана от охранителите със стока за 60 лв.

Горските Владимир и Георги от Симитли изгоряха заради 2 камиона дървесина, опитали да прикрият незаконна сеч

Двама горски инспектори от Регионална дирекция по горите – Благоевград – Владимир и Георги, са уволнени по разпореждане на шефа на Изпълнителната агенция по горите инж. Тони Кръстев. Инспекторите Владимир П. и Георги С. Работеха доскоро в горското в Симитли. До това решение се стигна, след като служителите се опитали да прикрият нарушения, установени при проверка в района на Държавно горско стопанство – Симитли, уточняват от пресцентъра на Министерството на земеделието и храните.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене