ХОРОСКОП ЗА 5 СЕПТЕМВРИ

ОВЕН
Ako се появи шанс да преговаряте или да реализирате някаква идея, не се колебайте, а се захващайте за работа. С невероятна лекота може да решите всички въпроси. Имате дарба за общуване с хората, като при това сте способни едновременно да бъдете настойчиви и очарователни. Това е определено печеливша комбинация.

ТЕЛЕЦ
В събота ще се съмнявате в най-близките си хора, че се опитват да ви манипулират, но безпокойството ви е лишено от основание. Въздържайте се от необмислени постъпки и отложете изясняването на отношенията, ще направите и кажете нещо, за което по-късно ще съжалявате.

БЛИЗНАЦИ
Ако заобикалящият ви свят днес прекалено много ви дразни, намерете тихо уединено място, където ще можете поне за малко да бъдете на спокойствие. Нужно е да посветите някакво време на размисли, останете насаме със своите мисли, това ще ви зареди с небивала енергия.

РАК
Днес разговорът с вашия любим човек може да се окаже много тежък и няма да донесе удоволствие нито на вас, нито на него. Само че той е необходим, за да можете да приключите с всичко и да вземете решение как да продължат взаимоотноенията ви. Бъдете търпеливи и ако е необходимо да отстъпите от позициите си, покажете, че сте наранени.

ЛЪВ
Предстои ви много работа, ще завършите много отдавна започнати проекти и ще се подготвите за начало на нов етап в своя живот. Околните ще е трудно да ви разберат и не се учудвайте, че никой не иска да ви помогне. Нужна ви е подкрепа само на близките ви хора.

ДЕВА
През този ден ще бъдете отговорни за своя любим човек. Постарайте се да бъдете креативни и му предложете нещо ново и различно, като пътуване до място, където не сте били заедно. На мнозина проблемите, които са ги тревожили в последните дни, са измислени. В събота ще си изясните много въпроси, свързани с работата ви.

ВЕЗНИ
Този ден във всяко отношение е по-добър и по-лек от предишния. Вашите успехи са значителни, победите – важни, а постиженията – забележителни. Най-приятната особеност на този ден е изключително комфортната атмосфера, която ще ви дари с усещане за лекота и увереност в себе си и собственото бъдеще.

СКОРПИОН
Днес ще бъдете съсредоточени върху задълженията си в работата. Благоприятно ще премине общуването с колеги, както и обсъждането на нови и успешни постижения. Днес може да предложите своите идеи за частична корекция на работния процес, а също и на плана за деня. Критиката ще се възприема леко и с усмивка.

СТРЕЛЕЦ
Днес ще ви се случи нещо неочаквано, което до голяма степен ще повлияе на вашия личен живот. Възможно е промените да са незначителни, но събитията, които ще ги последват, ще са зашеметяващи. Бъдете нащрек, за да не сбъркате при избора на стратегия на поведение. В семейството ще възникнат полезни разговори. Очаквате гости в дома си, които пристигат от чужбина и ще „донесат“ много приятни емоции.

КОЗИРОГ
Уморени от напрегнатата работна седмица, мнозина от Козирозите ще се отдадат на пълна почивка. Това е възможно само ако се откъснат от заобикалящата ги среда и се усамотят някъде с приятно четиво или разходки сред природата. За други са налице спорове с по-възрастни роднини, но до конфликти няма да се стигне. Споровете ще се отнасят за имоти, около които има доста неясноти.

ВОДОЛЕЙ
Позитивните тенденции постепенно набират сили, затова по-рано от обяд не трябва да започвате да се занимавате с активна дейност. Ще успеете да се справите с всичко запланувано. Възможностите ви ще се увеличат значително благодарение на съмишленици и стари приятели. Дипломатическият ви талант ще намери приложение. Напрегнатата седмица за вас завършва с един спокоен и ползотворен откъм справяне със задачите ден.

РИБИ
Денят се характеризира с влияние на противоречиви тенденции. Страдате от недостатъчна увереност в себе си: ту се опитвате да действате самостоятелно, ту чакате да се присъедините към някого. Именно вашите колебания ще доведат до това, че не всички начинания ще се окажат успешни. Денят ще бъде много плодотворен както за срещи с приятели, така и за самостоятелна работа.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене