Весела сватба

Тези от Вас, които четат това,
успяха да дочакат официализирането на връзката ни, започнала преди цели 12 години.

Търпението Ви ще бъде възнаградено на 22 август 2015г ,
когато сте поканени да присъствате на сватбеното ни тържество.

В 17.00 часа ще се венчаем в църквата “Успение на Пресвета Богородица“.
Наздравица ще вдигнем в 18.30 часа в ресторанта на хотел “Камелия”, и всичко това в прекрасния планински рай на Курортен Комплекс „Пампорово”.

Отговорността да бъдат наши кумове ще поемат
Мария и Евтим Мадански

7

С този закачлив текст поканиха гостите на сватбата си певицата и музикален редактор от БНР Юлия Гатдерова от Якоруда и Михаил Каврошилов служител в МВР родом от Смолян.
Двамата живеят и работят в София, но предпочетоха да съберат близките и приятели си в Курортен комплекс Памрпорово, където в прекрасния хотел “Камелия” се проведе сватбеното събитие.
Уютно и емоционално тържество, събрало на едно място всички обични за двамата млади, хора в живота им. За музиката се погрижи един от най- популарните и търсени Дисководещи в София- барабаниста и музикант Христо Станков , под чието вещо ръководство купона продължи до ранните часове на следващия ден.
В ритуала по посрещане на младоженците в ресторанта на хотела се включиха певицата от ансамбъл “Родопа” Вили Илчева зедно със своя син както и гайдаря Петър Янев заедно със съпругата и сина си. Изключитена емоция за всички гости бе да се насладят на гласа и душата на Родопа планина.
Венчактата преди това беше извършена от отец Станимир в църквата “Успение на Пресвета Богородица“.

Целия материал четете в печатното издание на Топ Преса

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене