Местния печат

„Вяра“

Съседката на Бойко Борисов – Даниела Борисова от Дупница, става финансов министър

Гаджето на убия Иван Тодоров-Доктора – Даниела Борисова, става финансов министър. Дупничанката обаче няма да се присъедини към екипа на премиера Бойко Борисов, а ще оглави правителството на архитекта, арестуван за диверсия – Миломир Богданов. Богданов е коронован за княз на княжество Онгъл. Онгъл е една от четирите държави, възникнали в най-ново време. Княжеството беше учредено на 24 май и пълното му име е Екологично Дунавско Княжество Онгъл.

Наследниците на известни петрички фамилии – банкерският син Георги и Илиян Пенев, загинаха при адска катастрофа край Първомай, забиха се в камион

Двама младежи на 23 и 24 години, синове на известни петрички фамилии – Илиян Пенев и Георги С., загинаха при жестока катастрофа край Петрич на пътя за село Първомай. Шофьорът на лекия автомобил Мирослав З. се отървал като по чудо от лапите на смъртта. Той е невредим, но в силно състояние на шок. Сигналът за пътния инцидент е подаден малко след 23,00 часа в сряда вечерта от пътя Петрич – село Първомай, в района на комплекс „Сондата”.

Куриоз! Само за седмица уволниха и върнаха на поста горския цар на Симитли Борислав Кутузов, проверка на ЮЗДП го оневини за контрабандната сеч

Уволненият на 27 август директор на Горско стопанство – Симитли Борислав Кутузов отново зае постта си вчера. До куриозната ситуация се стигна след заповед на министър Десислава Танева. От пресцентъра на Югозападното държавно предприятие потвърдиха връщането на поста на Борислав Кутузов и обясниха, че от понеделник започва поредна комплексна проверка в Горското стопанство в Симитли.

Строителeн работник падна от 5 метра в Благоевград, оцеля

Строителен работник падна от близо 5 метра височина в Благоевград. Инцидентът станал вчера около 16,00 часа на нов строеж на ул. „Петър Зографски“. Строителят укрепвал куфраж на колона, загубил равновесие и полетял. Незабавно на място му е оказана първа помощ от лекарски екип на Спешна помощ и с линейка е транспортиран до болницата.

Семейството инвалиди Василка и Илия Виделови от Злокучане умряха от глад, комшиите им: Напразно молеха кмета Георгиев за помощ, след като изгоря къщата им 

Семейството инвалиди Василка и Илия Виделови от самоковското село Злокучане умряха от глад. Преди 2 години те останаха на улицата, след като къщата им изгоря като факел. Семейството молеше отчаяно за помощ общината в Самоков. „Живеем кучешки живот, хора, помогнете ми. Надеждата ни е градоначалникът Владимир Георгиев да ни помогне”, умоляваше 50-годишната Василка Виделова, но напразно – помощ отникъде не дошла.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене