Лидерът на партия АБВ – Георги Първанов пристигна в Благоевград и заяви абсолютната си подкрепа за кандидата за кмет Владимир Елезов

Лидерът на партия АБВ – Георги Първанов пристигна в Благоевград и на пресконференция заяви абсолютната си подкрепа за кандидата за кмет Владимир Елезов.

Въпреки спекулациите по повод подкрепата на Елезов и негодуванието на хора от местната структура с неясни мотиви, лидерът на партията разсея всякакви съмнения, относно намеренията и действията на АБВ в подкрепа на избраният вече от тях кандидат-кмет. Той заяви, че винаги има някой който не е съгласен с нещо, но в случая е важно решението на мнозинството, чиято единствена бурна реакция по повод подкрепата на Владимир Елезов е била изразена в бурни ръкопляскания.

Бившият държавен глава сподели още, че за него самият е удоволствие да окаже подкрепа именно на този кандидат и , че ако на миналите избори малко не е достигнало на Елезов, сега е време за реванш. Той няма съмнения, че това е най-категоричната подкрепа, защото познава кандидата за кмет и смята, че той е човекът който може да донесе промяната за Благоевград. Очакванията са му за силна и убедителна кампания и нейното най-голямо преимущество е лицето Владимир Елезов.

Общинският лидер адв. Спас Велков също застана зад тезата на Първанов и също е категоричен в решението за подкрепа на Владимир Елезов.

Георги Първанов заяви,че предстои една сериозна подготовка и силна програма, съдействие за която ще има и от национално ниво на структурата на АБВ.

Самият Елезов, бе красноречив и благодари за оказаната и безусловна подкрепа на партия АБВ и заяви, пред наш репортер, че ще се бори да оправдае доверието на хората, които вярват в него, както и че всичко си зависи от самият него и екипа му, защото всеки един вот трябва да се заслужи с много работа и отговорност.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене