Без категория

Местния печат

печат

“Вяра”

Оперната звезда Диман Панчев и съпругата му – пианистката Галина, подпечатаха годишнина от сватбата си със страстна целувка и екскурзия по пътя на чудесата на България

Със страстна целувка подпечатаха годишнина от сватбата си популярната дупнишка оперна звезда Диман Панчев и съпругата му Галина.

Двамата си подариха фантастична екскурзия по пътя към чудесата на България. Те обходиха Ковачевица, спряха се в Широка лъка пред паметника на капитан Петко войвода.

Класната Валеова към благоевградска деветокласничка: Ако още веднъж дадеш информация на медиите, си събираш багажа и си заминаваш

Деветокласничка от 5-о СОУ „Георги Измирлиев” в Благоевград е заплашвана от класната си ръководителка Екатерина Валеова.

Момичето е набедено, че дава информация на медиите за скандални случаи в училището и така дискредитира учебното заведение.

Пожар унищожи покъщнина в дома на сватовете на лидера на БСП в Сапарева баня Николай Фарфаров

Пожар е унищожил обзавеждане в къща в Сапарева баня в неделя, съобщиха от Областната дирекция на полицията в Кюстендил. Огънят лумнал в жилището на Иван и Вени Диневи, които от 10 г. живеят в САЩ.

Пожарът е възникнал в мазето. Изгорели са намиращите се там фризер и хладилник, повредена е и дограмата – врата и прозорец.

Мая Манолова и Ангел Найденов сглобяват вила в Рударци, стават съседи на Ковачки и милионера Спас Русев

Зам.-шефката на парламента Мая Манолова и силната й половинка, министърът на отбраната Ангел Найденов ще вдигат сглобяема вила в Рударци.

Двамата имат имот в пернишкото село и често навестяват собствеността си. Преди дни червеното острие от Кюстендил и Ангел Найденов обядвали в заведение в пернишкото село, съобщиха местни жители.

87-годишният разузнавач Мирчо Малчев стрелял на месо срещу апаши, изправят го на съд

87-годишният разузнавам Мирчо Малчев е стрелял на месо срещу няколко човека преди години, съобщиха от районната прокуратурата от Дупница. Той е работил в полицията и като разузнавач. Баща е на шефката на „Паркинги и гаражи” Елена Малчева.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене