Хороскоп за 28 август

ОВЕН
Не ви напуска безпокойството за финансовите ви възможности и мнозина живеят с абсолютната убеденост, че ги преследва малшанс. Ще възникне предложение да извършите дадена работа срещу заплащане, не се колебайте да се ангажирате. В службата и за работата ви настъпва благоприятен период за печалба.

ТЕЛЕЦ
Петък е изряден за вас в професионално отношение и ще премине неусетно, въпреки че ще свършите доста работа. Обстановката ще бъде спокойна и ще цари съгласие. Мнозина днес ще получат неочаквано някакви пари. Със служебните задължения ще се справите успешно.

БЛИЗНАЦИ
Днес вие сте припрени в действията си, но не поради безпокойство, а защото желаете бързо и прецизно да изпълните всичко, което ви е задължение за деня. Някои от вас неочаквано ще получат съобщение за заплащане на административна такса. В интимните отношения с партньора си отстранете противоречията, намерете общ език.

РАК
Петък е много добър и радостен ден за вас. Ще се зарадвате на очаквана новина, свързана с работа, към чиято положителна стойност повечето от вас са скептично настроени. Необходимо е да вземете незабавно решение как да реагирате, но действайте по нов начин – различен от досегашния.

ЛЪВ
Усложнена е обстановката в петък около вас, но това не означава непременно лошо развитие на делата ви. Налице са множество фактори, чието подреждане или разрешаването на проблематичните изисквания изискват вашата настойчивост и подробно обмисляне. Повечето от вас ще обсъждат домашни проблеми в семейния съвет.

ДЕВА
Петък е благоприятен и създава условия за печеливша дейност. Мнозина от вас ще постигнат съгласие относно финанси. Най-важната ви дейност за деня ще бъде среща, която ще се превърне в разговор по неотложни делови проблеми. Не проявявайте нетърпение на работното си място, атакувайте позициите, към които се стремите.

ВЕЗНИ
Балансирано е поведението на Везните днес и емоционално сте доста уравновесени. За много от вас сега е по-добре на работното място да бъдете изпълнителни и съзнателни. Не демонстрирайте свободомислие. Денят ще зарадва мнозина с новина, която има отношение към вашата работа. Очертава се някаква печалба за дома ви.

СКОРПИОН
Главната грижа на Скорпионите днес е реализацията в творческата насока. В някои случаи това е свързано пряко с професионалните ви ангажименти, а в други има отношение към проведен разговор с обществено ангажирани лица. Ще постигнете намеренията си и ще оставите добро впечатление. Ще поставите началото на печеливша дейност.

СТРЕЛЕЦ
Някои от вас ще бъдат страшно изненадани по повод едно съобщение, което ви уведомява за наследство. Радостта на други ще бъде свързана с пари, които ще получите на работното си място за извършена работа. Няма да ви липсват приятелски контакти, които ще преминат в съгласие и в някои случаи ще заглаждат важни въпроси. Ще имате важен разговор с половинката си относно имотен проблем, който чака от доста време разрешение.

КОЗИРОГ
За Козирозите петък е успешен ден, предоставящ добри възможности за професионална изява, нови контакти или реализиране на собствена идея. Обстановката на служебното ви място е спокойна и сега е моментът да атакувате желаните позиции. Не е изключено да постигнете успех, но не бива да действате прибързано и необмислено. Разрешението на паричните въпроси оставете за друг по-благоприятен ден.

ВОДОЛЕЙ
Днес всичко ще осъществите спокойно и с предварителна увереност в успеха. Неочаквано добри новини ще ви зарадват в службата. За някои случаи те се отнасят до работата ви, а в други до подкрепата, която ще ви предостави влиятелно лице. Някои ще получат предложение за реализиране на неконвенционална печалба. Бизнесмените ще получат изгодно предложение за съвместна работа с нови партньори.

РИБИ
Рибите са много изпълнителни в петък и се движат по предначертания си план. Реализация не липсва, но в много случаи тя е съпроводена от повишените ви усилия. Добрите новини ще ви споходят днес и в почти всички случаи те имат отношение към деловата дейност. Ще получите предложение от приятели, което ще ви донесе сполука. Но такава няма да ви споходи при залагане на хазарт, загубите са сигурни.

struma.bg

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене