Местния печат

„Вяра“

Бившият надзирател от затвора в Бобов дол Йордан Петров: Георги Илиев дойде в затвора бос, купих му чорапи да се обуе

„Показно убитият милионер Георги Илиев нямаше чорапи на краката си, когато го доведоха в бобовдолския затвор, за да излежи присъда за притежание на наркотици. Аз му донесох и му дадох да се обуе. После стана милионер, построи и купи верига от хотели. Как стават хората богати, чудя се каква е рецептата и накрая я открих”, това заяви в редакцията на вестник „Вяра” бившият надзирател в затвора в Бобов дол Йордан Петров, който в момента живее в село Пастух.

Водният цар на Самоков Венцислав Тодоров загуби директорския пост в пречиствателната станция за отпадни води

ВиК шефът на Самоков Венцислав Тодоров освободи втория директорски пост, който заемаше в Пречиствателната станция за отпадни води. Тодоров е освободен от управителя на ВиК-София област Никола Нитов след серия от гафове. С временна заповед на поста управител е назначена Надя Терзийска, настоящ технолог в ПСОВ – Самоков. Нейни колеги я определят като кадърен и отговорен човек.

Зам.-кметът на Сапарева баня Васил Маргин тръгва към кметския пост с акцент към туризма, обяви: Положих усилия за строителството на нови хотели, имаме над 70 къщи за гости, закрити и открити басейни, искам да ги умножа

„Като част от настоящия екип, съм полагал немалко усилия по реализацията на частни инвестиции: изграждането на седалковата въжена линия х. „Пионерска” – х. „Рилски езера”; изграждането на нови закрити и открити плувни басейни, строителството на нови хотели и вече над 70 къщи за гости.

Арестуваният хижар на Коко – Костадин Василев, чака гости в х. „Ловна”, Клисарски: В София съм, никой не ме търси, аз съм чист

Шефът на полицията в Дупница Борислав Динев освободи съдружника хижар на прочутия Коко Клисарски – Костадин Василев, но остави в ареста 30-годишната Любомира от София, която била гост в хижата. В раницата на столичанката униформените са намерили синтетична дрога.

Изпепелиха опел за 4 бона на месаря Иван Богоев от Благоевград: Ставам жертва за втори път, колата не е застрахована

Запалиха колата на благоевградския месар Иван Богоев. Автомобилът на 52-годишния мъж „Опел Астра“ бил паркиран пред дома му и е опожарен изцяло. Това е втори опит за палеж на колата му и за съжаление успешен. Инцидентът е станал минути преди 01:00 часа вчера на паркинга между блокове 172 и 178 в квартала. Мощен взрив събудил хората от квартала, след като пламнал резервоарът на горящия автомобил. Веднага на мястото пристигнали огнеборците, които изгасили пламъците. Автомобилът обаче е изгорял напълно.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене