Местния печат

„Вяра“

Николай Клисарски проговори: В хижата ми не са открити дрога и оръжие, полицията оправдава с мен провалена акция

„На хижа „Ловна” не са открити наркотици, нито оръжие. Полицаите са провеждали акция по издирването на лице, но са го изпуснали под носа си”, това заяви специално за „Вяра” обявеният за общодържавно издирване хижар Николай Клисарски, стопанисващ претарашената от ченгетата хижа „Ловна” в Рила. „Сега търсят начин да оправдаят провала си. Дори разбрах, че търсят и защитени свидетели срещу мен, за да ми повдигнат обвинение.

Над 200 шивачки в „А. М. Шуус” отказаха да работят за 1 час, протестираха за заплати

Над 200 работници от дупнишката обувна фабрика „А. М. Шуус” излязоха вчера на 1-часов предупредителен протест пред сградата на предприятието заради забавянето на заплатите за м. юли. Протестиращите бяха подкрепени от конфедералния секретар на КТ „Подкрепа” и бивш лидер на синдиката в региона Любка Георгиева и председателя на федерацията на леката промишленост към професионалния съюз Росица Маринова.

ГЕРБ застана зад кандидатурата на Петър Паунов в Кюстендил, кметът: Оценки няма да си давам, в прекрасни отношения съм с партията и с правителството

ГЕРБ застава твърдо зад кандидатурата на Петър Паунов в Кюстендил, обяви при регистрацията на партията в ЦИК председателят на Националния предизборен щаб и зам.-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов. „Ние заставаме твърдо зад Петър Паунов. Знаете, че там има една добра атмосфера, където вече има широко ветрило с широка подкрепа от всички политически формации, които са център-дясно. Смятам, че това е един добър политически модел, където всъщност той е успешен”, уточни Цветан Цветанов.

ДПС и Патриотичният фронт се полакомиха за повече места в ОИК – Кюстендил, провалиха комисията, Васил Иванов от ГЕРБ я оглави

Мераците на Патриотичния фронт и ДПС да имат по двама свои представители в Общинската избирателна комисия в Кюстендил провалиха формирането й на консултации при кмета Петър Паунов. Окончателното решение за състава на ОИК ще вземе Централната избирателна комисия в столицата. Пълен консенсус партийните лидери постигнаха за председателското място, което бе дадено на юриста Васил Иванов от квотата на ГЕРБ.

Нова вълна фалити помете търговците в Благоевград, 10 магазина хлопнаха кепенци – Мария Иванова затвори бутик за дамска мода, с бизнеса приключи и Стефан Тодоров 

Нова вълна на закриване на магазини за дрехи и обувки беляза края на лятото в Благоевград. Входните врати на над 10 търговски помещения по главната търговска улица „Тодор Александров” са с табели „Наем” и „Помещението се отдава под наем”. На други  обекти пък висят надписи „Тотална разпродажба”, което на практика означава, че наемателите се отказват от търговския бизнес. Причините за масовия отказ на търговците от бизнеса са основно намалелите приходи от продажби.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене