Скандал!!! Член на ЦИК ще работи за ГЕРБ – Сандански! На вниманието на главния прокурор!

Може ли член на ЦИК да е в предизборен щаб на политическа партия?

Скандална снимка разкрива: Санданското политическо „чудо“ Бахана (или известен повече като „човекът-провал“) незаконно работи и ще работи за ГЕРБ на изборите в Сандански?

Топ Преса разполага с не­ опровержими факти, доказ­ващи, че бившият кандидат за кмет на Сандански и се­гашен член на ЦИК Георги Баханов се скатава от за­седания на комисията в Со­фия, за да прави кампания за своите хора в Сандански. Екипът ни е по следите на Бахана още от началото на годината. Въпреки че е член на ЦИК и няма право по за­кон да се занимава с пряка политическа и предизбор­на дейност, Георги Баханов мишкува, крие се и дърпа конците и до ден днешен в ГЕРБ – Сандански. Нещо повече, обикаля селата и търси кандидат-кметове. На 17 май 2015 г. в 19:45 Георги Баханов е бил в с. Ласкарево в дома на Николай Попчев – Лимбата. Разговорът между тях и още 2-ма човека е из­ключително интересен и Топ Преса първо ще го предос­тави на ЦИК, а след това и на компетентните органи, за да проверят допустимо ли е член на ЦИК да се занимава с такава дейност.

Източници от средите на ГЕРБ в Сандански ни изпра­тиха и първата снимка от 7 март тази година, доказва­ща как Георги Баханов пря­ко участва в работата на политическа партия и грубо нарушава изискванията, от­насящи се за членовете на ЦИК. На следващ етап ще публикуваме и доказател­ствата за грубо нарушение на чл. 51 ал. 2, т. 5 и 7 и чл. 50 ал. 3, т. 7 от Изборния ко­декс, с което ще поискаме отстраняването на Баханов от длъжност.

Тук е мястото да поясним, че от тази снимка на практи­ка ясно се вижда, че Георги Баханов продължава да е част от ръководството на предизборния щаб на ГЕРБ в гр. Сандански. Снимката е придружена и от обясни­телна записка, която пуб­ликуваме без редакционна намеса:

Пращаме Ви тази снимка, защото се убедихме, че само Топ Преса и Запад-юг публи­куват статии, които изваждат кирливите ризи на политици и бизнесмени от Сандански…

И вашите журналисти до­пускат грешки и неточно­сти и вместо мравка пишат мишка, но това няма осо­бено значение…

По-важното е хората да знаят истината, такава каквато е… неподправена и поднесена на раз­бираем език.

Тази снимка е заснета на 7 март в щаба на ГЕРБ – Сан­дански, който се намира в непо средствена близост до автогара­та в нашия град.

Първия вдя­сно на снимка­та е шефа на ГЕРБ-старей- шини в Сан­дански Никола Москов, вечния кандидат за слава, сменил поне пет пар­тии от началото на прехода, но останал верен на девиза от хитовото парче на клуб НЛО от 90-та година: „Ах, мили мои партии любими, аз ще бъда с таз, която е на власт“. На снимката Москов е вперил поглед в нищото, защото като стара лисица знае, че плано­вете на Баханов да си прави „свой кмет“, а себе си и Ли- пита зам-кметове са сметки без кръчмар. Затова Москов пак се е прицелил към об­щинския съвет и вместо дъ­щеря си Христина Москова, която досега беше общински съветник, този път лично той е решил да се намърда пак в местния парламент. Най-ве­роятно, за да се присламчи и този път към печелившия от­бор. Не случайно през някол­ко дни нашите съграждани го виждат с бъдещия кмет Яне Янев да говори на висок глас по главната улица и да ръко­маха заповеднически. В мо­мента в който усети, че Янев не му обръща внима­ние прави рязък завой на 180° и тръгва незабав­но към Тотев.

Вторият след него е Стоян Стоев, бивш шеф на Мтел – Сандански, изгонен пре­ди време от председателското място на ГЕРБ с преврат от Баханов, Котев, Москов и сие. Сега той пак е върнат да спа­сява неспасяемото… И чати ли, чати… С кой ли и какво ли, още не е ясно…

В дъното на снимката е Ге­орги Баханов, който се разпо­режда в щаба на ГЕРБ и дик­тува на секретарката какво да пише…

Последната част от текста на  писмо- то, изпратено  от наш читател в Сандан­ски, ще публику­ваме в след­ващия брой. Важно е преди избори всичко да излиза на показ, а не след изборите да се вай­каме и да се тюхкаме защо не сме знаели истинските факти… Топ Преса от години публикува какви ли не исто­рии около Бахана и сме на­ясно защо той съска срещу нас, но това ни най-малко не ни притеснява. Убедени сме, че този път ще има последи­ци.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене