Близо 300 кг. тревисти растения, реагиращи на канабис са унищожени в участък, общинска собственост в местността „Кръсто”, землище на село Ключ, община Петрич

Близо 300 кг. тревисти растения, реагиращи на канабис са унищожени в участък, общинска собственост в местността „Кръсто”, землище на село Ключ, община Петрич, съобщиха от ОД на МВР-Благоевград. В обезлесен участък, общинска собственост, находящ се в местността „Кръсто”, землище на село Ключ, община Петрич, от полицейски служители на Районно управление „Полиция”-Петрич, са открити и унищожени около 62 бр. зелени, тревисти растения с общо тегло около 256 кг., реагиращи положително на канабис. В хода на акцията, в момент на полагане на грижи за растенията, на място е задържан 54-годишен мъж с инициали С.С. от село Ключ.
В обезлесен участък, общинска собственост, в местността „Кръсто”, землище на с.Ключ, от полицейски служители на РУ-Петрич, са открити и унищожени около 42 бр. зелени, тревисти растения с общо тегло около 188 кг., реагиращи положително на канабис.
По случаите са образувани досъдебни производства за извършено престъпление по чл. 354В, ал.1 от НК.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене