ХОРОСКОП ЗА 23 АВГУСТ

ОВЕН

За Ов­ни­те неделя е мно­го до­бър ден, въп­ре­ки че мно­зи­на от вас имат ня­как­ви опа­се­ния и ло­ши пред­чув­с­т­вия. Мно­го ве­ро­я­т­но е ня­кои да имат нуж­да от юри­ди­чес­ка кон­сул­та­ция, а те­зи, ко­и­то во­дят съ­деб­но де­ло, ще го спе­че­лят. По­ле­зен ден от глед­на точ­ка на сре­щи и кон­так­ти. Има­те вли­я­тел­ни про­тек­ции и ще раз­ре­ши­те проб­ле­мите си.

ТЕЛЕЦ

Ос­во­бо­де­те се от тай­ни­те при­тес­не­ния и за вас пред­с­тои ху­бав ден. От­к­ри­ва­те най-вер­ния на­чин за спра­вя­не с важните проб­ле­ми­. Ос­вен то­ва има­те хо­да­тайс­т­во­то на со­лид­ни хо­ра, а не е за пре­неб­рег­ва­не и съ­ве­тът, кой­то ще по­лу­чи­те от ком­пе­тен­т­но ли­це. Неделя е фи­нан­сов ден и де­ло­во пъ­ту­ва­не ще ви до­не­се пе­чал­би.

БЛИЗНАЦИ

На ху­бав неделя ще се рад­ват Близ­на­ци­те. Спра­вя­те се бе­зуп­реч­но с проб­ле­мите, а то­ва сти­му­ли­ра но­ви по­бед­ни хо­до­ве. Наб­лю­да­ва се об­лек­че­ние от­нос­но ня­как­ва лич­на за­тор­мо­зе­ност, ко­е­то да­ва нов при­лив на енер­гия. Пред­с­тои ви мно­го ра­бо­та днес, но и усър­ди­е­то ви е за­бе­ле­жи­тел­но. Ще по­лу­чи­те пред­ло­же­ние за до­пъл­ни­тел­на ра­бо­та.

РАК

Неделя е мно­го ва­жен ден за Ра­ци­те. Пре­дос­та­вят ви се бла­гоп­ри­я­т­ни въз­мож­нос­ти, но има ве­ро­я­т­ност да не се въз­пол­з­ва­те и да из­пус­не­те шан­са си. Не бъ­де­те по­доз­ри­тел­ни, а дейс­т­вай­те нав­ре­ме. Та­ка ус­пеш­но ще раз­ре­ши­те фи­нан­сов и жи­ли­щен проб­лем. Мно­зи­на от Рак ще по­лу­чат съ­о­б­ще­ние, ко­е­то не е от осо­бе­на важ­ност.

ЛЪВ

Де­нят ще до­не­се ус­пех на Лъ­во­ве­те в сфе­ра­та на фи­нан­си­те и при сре­щи с вли­я­тел­ни хо­ра. Си­гур­но е, че ако има­те та­ки­ва, проб­ле­ми­те ви ще бъ­дат раз­ре­ше­ни. Ак­ти­ви­зи­рай­те всич­ки­те си уси­лия във връз­ка с нед­ви­жи­ми имо­ти и по въп­ро­си, ка­са­е­щи жи­ли­ще­то ви. Ня­кои от вас ще по­лу­чат бла­гоп­ри­я­т­ни офер­ти за де­ло­ви ан­га­жи­мен­ти.

ДЕВА

Мно­го Де­ви са дос­та дейс­т­ве­ни по въп­ро­си, ка­са­е­щи па­ри. Де­нят е дос­та бла­гоп­ри­я­тен за пе­чал­би, а и вие има­те шанс да ги пос­тиг­не­те. Неделя е прек­ра­сен в про­фе­си­о­нал­но от­но­ше­ние. Най-доб­ра­та ре­а­ли­за­ция ще пос­тиг­нат оне­зи, чи­я­то ра­бо­та е свър­за­на с пъ­ту­ва­не. Биз­нес­ме­ни­те да из­бяг­ват пла­ни­ра­не на бъ­де­ща­та си дей­ност.

ВЕЗНИ

Днес Вез­ни­те тряб­ва да бъ­дат вни­ма­тел­ни на ра­бот­но­то си мяс­то, за­що­то без ви­ди­ми при­чи­ни е въз­мож­но да по­лу­чат на­зи­да­те­лен урок от ше­фо­ве­те си по­ра­ди фак­та, че той е нер­ви­ран и тър­си с ня­ко­го да се ска­ра. Го­ля­ма част от вас са мо­би­ли­зи­ра­ни за дейс­т­вия и ще пос­тиг­нат па­рич­ни при­до­бив­ки. За­си­ле­те кон­так­ти­те си.

СКОРПИОН

В неделя Скор­пи­о­ни­те ня­ма да имат неп­ри­я­т­нос­ти, ако са дос­та­тъч­но из­пъл­ни­тел­ни и из­бяг­ват про­ти­о­ре­чи­я­та на ра­бот­но­то си мяс­то. Ня­кои от вас са си спе­че­ли­ли зло­же­ла­тел­с­т­во от ко­ле­ги, ко­и­то из­чак­ват мо­мен­та, в кой­то ще бъ­де­те уяз­ви­ми, за да из­пъл­нят на­ме­ре­ни­я­та си. Ста­ва ду­ма за кле­ве­та пред ше­фа.

СТРЕЛЕЦ

Про­фе­си­о­нал­ни­ят жи­вот на Стрел­ци­те се дви­жи твър­де доб­ре и все още не е пос­тиг­нат мак­си­му­мът. От днес нав­ли­за­те в пе­ри­од на фи­нан­со­ва ста­би­ли­за­ция. За­дъл­жи­тел­но ус­ло­вие е да бъ­де­те ак­тив­ни на ра­бот­но­то си мяс­то. На ус­пеш­но за­вър­ше­на ра­бо­та мо­гат да се на­дя­ват де­ло­во пъ­ту­ва­щи­те. Ще се за­рад­ва­те на при­я­тел от чуж­би­на.

КОЗИРОГ

Го­ля­ма част от Ко­зи­рог ще ос­та­нат не­до­вол­ни от въз­мож­нос­ти­те, ко­и­то неделя им пред­ла­га. Ста­ва въп­рос за фи­нан­со­ви де­ла, ко­и­то ще се про­ва­лят. Въз­мож­но е всич­ко да из­вър­ши­те и нак­рая дреб­на под­роб­ност да уни­що­жи тру­да и на­деж­ди­те ви. Оне­зи, ко­и­то са ре­ши­ли да дейс­т­ват по не­ло­я­лен на­чин, е най-доб­ре да се от­ка­жат.

ВОДОЛЕЙ

За Во­до­ле­и­те неделя е дос­та до­бър ден, не­за­ви­си­мо с как­во въз­на­ме­ря­ват да се ре­а­ли­зи­рат. Пър­во­то и най-важ­но ус­ло­вие за та­зи кон­с­та­та­ция е го­ле­ми­ят къс­мет, с кой­то се ха­рак­те­ри­зи­ра де­нят за вас. То­ва е вре­ме­то, в ко­е­то мо­же­те да из­вър­ши­те важ­ни де­ла и е ху­ба­во да се ан­га­жи­ра­те из­ця­ло с лич­ни­те си ра­бо­ти.

РИБИ

Мно­зи­на от Ри­би­те са ан­га­жи­ра­ни с пла­ни­ра­не и в тър­се­не на най-доб­рия ва­ри­ант за ре­а­ли­за­ция на на­ме­ре­ни­я­та си, свър­за­ни с близ­ко­то бъ­де­ще. В мо­мен­та то­ва е твър­де рис­ко­ва­но – да не ос­та­не­те ра­зо­ча­ро­ва­ни, ако не­ща­та се про­ме­нят. Тряб­ва да из­ча­ка­те мал­ко, за­що­то ви пред­с­тои но­во пред­ло­же­ние. Не мис­ле­те за ин­тим­ни кон­так­ти се­га.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене