Димитър Урдев – Ментето разкрит в схеми с местен политик от ПП ГЕРБ!?

Двамата въртят схеми с обществени поръчки предимно в образователния сек­тор, където измисленият герой Урдев има лоби от години!

Спас Панчев в шок! Ще оттегли ли кандидатурата му за кмет на Благоевград?

Пишман политикът и об­щински съветник от групата на БЗНС „Александър Стам­болийски“ в местния парла­мент на Благоевград Дими­тър Урдев възнамерява да атакува кметския стол в об­ластния център на Пиринско през есента, разкриха ме­диите тази седмица. Урдев – Ментето е бивш съдруж­ник на председателя на ОбС в града Радослав Тасков от времето, когато беше начело на тв ОКО. Според запозна­ти по темата с кметската му кандидатура Димитър Урдев дотолкова се е взел на сери­озно, че непрекъснато пов­тарял как ще смачка по думите му „като пиявица“ всички кон­куренти, за- щото вече имал сери­озен гръб зад себе си.photo_verybig_1135763

„Знам как­во липсва на Благоев­град, имам сили и идеи как да го уп­равлявам и как да бъда по-добрият и по-достойният кмет“, тръбял сред приятели и познати Митко Урдев, като поясня­вал, че зад него стои влиятелен политик от ПП ГЕРБ, който опъвал чадъра на редица обществени поръчки, зад които стоял Ментето и неговата скандална фирма „Динатстрой“. Двамата с въ­просния политик, за койтоне се знае дали е действащ депутат или държавен чи­новник, но се знае, че работи в София и е от нашия край, като баница разпределяли серия обществени поръчки, предимно в образова­телния сектор, където Урдев отдавна имал лоби. За негово нещас­тие обаче тези слухо­ве довели до ушите и на лидера на на БЗНС „Александър Стамбо­лийски“ Спас Панчев, който реагирал мно­го бурно на тайното бизнес „коалиране“ на Ментето с ПП ГЕРБ. По­знавачите са уверени, че това ще изяде гла­вата на Урдев и той ще бъде изхвърлен от пар­тията си като мръсни чорапи. Имало и други вариант, пък прогнозират други – ако Урдев, колкото и да не му е приятно, задели малко от баницата за своя лидер. Времето ще покаже. Ние ще следим случая.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене