Благоевградските близнаци на Левски гледат конкурент на ЦСКА във „В“ група

Близнаците от Левски Борислав и Радослав Цоневи подкрепиха отбора на Балкан (Варвара) при гостуване в столицата. След като миналата седмица благоевградчаните бяха на стадион Локомотив, където варварци отстъпиха с 0:1, днес дойдоха на стадиона край Летище София, където Балкан отстъпи с 0:2 на Витоша (Бистрица).

Десният бранител на Балкан Ангел Захариев е близък приятел на Цоневи, но днес си изпроси много глупав червен картон и догледа 70 минути от трибуните, предаде „Спортал.бг“. Захариев направи дузпа още в 3-ата минута и беше санкциониран от съдията Методи Павлов, който ръководи отлично срещата.

В 20-ата минута Захариев спря с ръка диагонален пас, което принуди съдията да му вдигне втори жълт картон и да го отстрани. Иначе бистричани доминираха от първата до последната минута, но направиха доста пропуски и могат да съжаляват, че приключиха мача с толкова скромна победа.

В 64-ата минута юношата на Славия Стоян Георгиев, който влезе като резерва на мястото на Томи Костадинов, удвои от 2 метра почти на празна врата, засичайки подаване от ляво. Иначе Четин Садула, Георгиев, Ангел Стоянов на два пъти и Георги Амзин се разминаха с гола пред отличния вратар на Балкан (Варвара) Петракиев.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене