ПОЛИТИЧЕСКАТА НОВИНА! Методи Стойнев повежда сдружение „Заедно за Дупница“, кани почтени и качествени хора в листата за съветници

М. Стойнев

Общинският съветник Методи Стойнев оглави гражданско сдружение „Заедно за Дупница”, което ще се яви на местните избори с листа за общински съветници. Идеите на сдружението бяха представени снощи от Стойнев на среща с граждани.

5544

„Основната идея е да се съберем хора професионалисти, почтени хора. Всеки, който иска да се присъедини към нас, може да го направи, тъй като листата все още не е подредена, а ни се иска да има вътрешна конкуренция, преди да подредим местата. Водещото е да са свестни хора, които са готови да работят за града и общината, да са отговорни и качествени. За съжаление качествените хора странят от политиката, но кой друг, ако не точно те, може да прави нещата правилно, така че ги призовавам да бъдат активни”, апелира Стойнев и добави, че офисът на сдружение „Заедно за Дупница” ще бъде в сградата на киното в града, старият офис на „Атака”. „От понеделник там постоянно ще има човек, който ще посреща гостите и съмишлениците ни”, уточни още Методи Стойнев.
Сдружението ще се яви на изборите с регистрацията на партия „Целокупна България”, обясни още той. „Такъв е законът – нужна е партийна регистрация. Избрахме този вариант, тъй като това е партия, близка до нашите виждания, която не се е дискредитирала. Даваме сигнал към обществени организации и нови лица, че сме отворени за дебати”, каза още Стойнев.

„Заедно за Дупница” ще издигне листа за Общински съвет, но не и за кмет на града. Няма да подкрепя и конкретен кандидат за градоначалник – това всеки ще стори по съвест”, заяви Стойнев, обещавайки позитивна кампания с мотива: „Няма да атакуваме другите кандидати, защото целта ни е по-доброто за града и общината”.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене