Дупничанката Моника Валериева платила 5 бона на певеца Джордан, за да я снимат в клипа му

Моделката: Пари за пиар вземам, а не давам

181-13-01 11

 

 

Фолкпевецът Джордан взел 5 бона от дупничанката Моника Валериева, за да участва в клипа му, а дължи пари на десетки опарени! Това твърди читател в сигнал до HotArena. По думите му Мона платила на Джордан, за да сбъдне мечтата й да участва във фолкклип. Моделката извадила 5000 лева, само и само да се появи във видеото на отлюспения от „Ара” изпълнител.

181-13-01-

„В същото време Джордан още не е платил на адвокатката си, която му помогна да разтрогне договора си с „Ара Мюзик“, пише информаторът. Оказва се, че юристката не е единствената пропищяла. Измамените били десетки, като сред тях – заведения, които Джордан завлякъл. Неслучайно кариерата на певеца, която и без друго беше колеблива, сега е на дъното. „Просто никоя компания не го иска, а музикалните телевизии дори не излъчват безценния му клип с Моника. Всички го знаят какъв е и се пазят от него“, продължава информаторът. И добавя: „А горката Мона се изръси сума ти пари, че да стане известна. В крайна сметка 5-те бона, които получила от спонсор по време на „чуждестранните си участия“, се оказаха на вятъра“.
От своя страна Моника Валериева излезе с изявление във фейсбук:
„На вниманието на така нареклия се ,,читателски сигнал“ – ще му споделя следното: пари за ПР, пари за участия в клипове, пари да пея само взимам! Не давам! За това, че Джордан го изкарвате махленски крадец, само ми показва, че ви е станал конкуренция! Мислите, че когато мълчите, ще прикриете злобата си, като уж сте ,,над нещата“ – ами бъркате…!”

viaranews.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене