Индиец не яде и не пие вода от 75 години

Има някои неща, които могат да изглеждат невероятно на пръв поглед, но това не означава, че те не могат да се случат. Вяра е това, което обединява и разделя хората, но за някои духовността е единствената връзка с Бога, до която могат да се докоснат.

Благодарение на духовни техники, като йога,  контролирано дишане и медитация, много хора са постигнали невероятни неща. Неща, които ще отнемат десетилетия на науката да ги обясни.

Такъв случаят на Прахлад Яни от Индия. Той е роден в Индия през 1929 г. в Раджастан, Индия. Напуска дома си, когато е на 7 и прекарва живота си в гората в търсене на духовността.

Яни известен в цяла Индия, както на лицето, което не е яло залък храна или изпил капка вода откакто е бил седем годишен, което ще рече, че от 75 не се е хранил. Според него доброто му здраве се дължи на религията. Той е поклоник на хиндуиските богини Ма Кали, Ма Лаксами и Ма Сарасвати, които се появили пред него преди години и благословили духовното му пробуждане. Те уверили Яни, че той не се нуждае от храна и вода оттук нататък.

Прахлад Яни е тестван многократно от различни лекари с различни специалности и тотално обърква медицинската общност, защото е в отлично здраве, въпреки че не яде нищо.

Наскоро Яни е тестван от екип от 30-те лекари в най-престижните болници в Индия. По време на тестовете си в индийския град Ахмедабад, Яни е наблюдаван от зоркото око  на лекарите в продължение на 10 дни, които оставиха, че той наистина не пие и не яде.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене